woensdag 1 november 2017

Hip hip hooray

Goedemorgen, vandaag 3 felicitatiekaarten. Ik had deze leuke vliegtuigen uitgeknipt en ja daar wilde ik dan ook wel wat mee doen. Toevallig paste het papier van Studio Light er perfect bij.
Dus alle 3 met het zelfde papier gemaakt, maar ik vind ze toch allemaal anders geworden.


Het rood, blauw en geel komt duidelijk terug in het kaartje. Het schattige stempeltje is van Lawn Fawn. Niet teveel poespas want het is wel een beetje een mannenkaart.


Hier het vliegtuigje een beetje laten zwenken want ik vond het wel leuk om de vleugels een beetje van hoek naar hoek te laten lopen. De stempel past er dan wel weer erg goed bij, zo met die sterren.


En een kaart met een Nederlandse tekst. Zijn toch altijd mensen die daar voor willen kiezen. Het kaartje lijkt wat somberder maar er zitten kleine stipjes blauw in het grijs erbij.

Ik was blij met het resultaat. En omdat het blokje toch nog op mijn bureau lag heb ik er ook nog 2 beterschapskaartjes mee gemaakt, maar die laat ik jullie de volgende keer wel zien.

Zometeen komen ze nieuwe ramen inmeten. Ik ben erg benieuwd, want ze komen tussen 8.30-15.30. Ik moet zelf nog naar de fysio dus ik hang maar een briefje op hoe laat ik terug ben. Je kan toch niet verwachten dat mensen een hele dag thuis gaan zitten. Buiten dat de brief pas vrijdag binnen kwam.
Ik wens jullie een fijne dag, liefs Sabine

6 opmerkingen:

 1. wat een gave serie mannenkaarten heb je gemaakt, en inderdaad het papier past er perfect bij!!

  fijne dag liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaarten zijn, heel erg mooi van kleur!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke kaarten heb je weer gemaakt. Heerlijk die prentjes. Ik hoop dat de mannen van het glas-meet-bedrijf je niet voor niks hebben laten wachten? Inmiddels moeten ze wel geweest zijn toch...?
  Fijne dag,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is tegenwoordig heel normaal, ook als ze iets komen bezorgen, zit je bijna een hele dag thuis te wachten, ik hoop dat ze inmiddels zijn geweest..Je maakte leuke kaarten met de vliegtuigplaatjes,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie avontuurlijke herenkaartjes Sabine !!
  Fijne avond van Epie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Drie mooie kaartjes met de vliegtuigjes, mooi hoe je de vormen hebt aangepast aan de plaatjes.
  Gelijk heb je dat je de fysio niet laat lopen, is wel een hele gespreide tijd om te komen.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen