woensdag 6 december 2017

Kerst 2017 #45

Goedemorgen, hier gaan we echt nog even door met de kerstkaarten. Maar mijn kaarten zijn alvast op 2 na allemaal de bus in. Ik mag er voor morgen nog even 40 leveren. Nog 15 te gaan qua maken. Maar dan komt er vast nog iets anders bij.
Ondertussen goed nieuws gekregen over mijn rolstoel. Die word 13 december geleverd. Ik kreeg het gisteren te horen op 5 december dus dat was een mooi sinterklaas cadeautje. Ik hoop dat jullie ook een leuke sinterklaas hadden gisteren.
Ook word ik waarschijnlijk half januari geopereerd, maar in ieder geval in januari. Genoeg gekletst, door naar mijn kaarten.


Deze plaatjes heb ik eerder dit jaar al gebruikt en ik heb ze gisteren voor de derde keer uit zitten te knippen dus ze komen nog wel een keertje voorbij gok ik zo.
Het papier is van Echo Park en is een blokje van dit jaar.Dit plaatje geplaatst op de postzegel stans uit China. Ook de Merrychristmas komt daar vandaan.


Dit kaartje is met het papier van SL van dit jaar. Ik heb het papier veel gebruikt dit jaar dus maar op een lijstje gezet om nog een keer te kopen.

Ik ga zo nog even de laatste  (hopelijk) kerstkaarten voor dit jaar maken. Fijne dag, liefs Sabine

7 opmerkingen:

 1. Wat maak je toch veel leuke kaarten Sabine, top!
  Ik ben weer gaan bloggen, dus ben je meteen maar gaan volgen ;-).
  Groetjes, Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kaarten,Sabine en de het zijn superleuke plaatjes.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow.....Sabine.....wat een gave serie.....prachtige kaartjes!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog 40!!poeh wat een boel, ik heb er 60 gemaakt, hoop dat ik er genoeg heb. Ik vind jouw kaartjes weer super leuk,
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje, huppekee... nog 40 leveren! Ik heb er zelf iets meer dan 40 gemaakt en ben er wel klaar mee. Knap van je. Deze zijn ook weer helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kaartjes zijn prachtig! Ik heb ze allemaal geschreven en met postzegel klaar liggen. Voorlopig 46. Maar zal er vast nog iets vergeten zijn.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie serie kaartjes met leuke plaatjes.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen