donderdag 11 juli 2013

Ze blijven lastig

Condoleance kaarten of sterkte kaarten. Ze blijven lastig om te maken. Niet teveel kleur en frutsels.
Gelukkig is het me weer gelukt om er een paar te maken, ik heb ze wel in 2 posten opgedeeld want anders worden het er wel heel erg veel.


Ik had van papermania zwart-wit-grijs papier gekocht. En dat paste dus prima bij dit soort kaarten. Niet te moeilijk, gewoon een vlinder,maar het is wat moeilijk te zien, ook het vlindertje is van design-papier gemaakt.


Hier de kleurstelling precies andersom en een sfeerrandje langs het papier.Als laatste een  kaartje met de hexagon-mal. Ik twijfelde of ik ze nog moest matten, maar was bang dat het dan te donker zou worden.

Ik hoop dat ze voorlopig weer in de voorraad mogen zitten, maar de vorige was ik helaas ook redelijk snel weer kwijt.

Morgen nog een dagje somber weer en dan gaat de zon weer schijnen, en dat is maar goed ook voor alle vierdaagse lopers van volgende week in Nijmegen.

Liefs Sabine


9 opmerkingen:

 1. Ja, het blijft altijd puzzelen om de juiste balans te vinden qua kleur en versiering. Maar het is je mooi gelukt. De eerste vind ik de mooiste, je gebruik van de papiertjes komt op die het beste uit vind ik. Hopelijk heb je ze niet snel nodig inderdaad...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabine,
  Ik vind ze weer heel erg mooi geworden en als je op een van je foto's klikt kun je goed zien wat een mooi papier het is.
  Ja, de vierdaagse van Nijmegen volgende week. Ik heb al weer een kaartje klaarliggen om op te sturen naar een oom en tante van me, die samen met nog wat familieleden weer meelopen. Een paar jaar geleden heb ik deze wandeltocht zelf ook helemaal uitgelopen. Het jaar erop was ik weer gestart, maar toen werd de tocht na de eerste dag afgelast omdat het te warm was; 33 graden was het die eerste dag...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sabine,
  Ze zijn erg mooi, vooral de 1ste 2, de derde valt een beetje het hexagon idee weg, misschien toch moeten matten..maar het hele mooie, rustige kaartjes..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de eerste twee erg mooi Sabine, bij de derde komt de hexagon niet goed tot zijn recht, maar misschien is dat in het echt anders. Gelukkig ja dat het weer wat beter wordt, dan is het voor de lopers van de vierdaagse toch geweldig om mee te doen. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je condoleance kaarten prachtig Sabine, ook al klinkt het raar prachtig, maar dan noem ik ze maar stijlvol, mijn voorkeur gaat ook uit naar de eerste en de tweede.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn inderdaad lastig maken, maar bieden heel wat steun!
  De kleurencombinatie vind ik heel goed gekozen.
  Geniet van het weekend,
  lieve groetjes, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, lastig zijn ze, maar ik heb wel altijd het idee dat zoiets op prijs gesteld wordt. Ze zijn mooi, deze drie. Heel stijlvol!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel erg mooie en geslaagde kaartjes ! top
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen