dinsdag 23 juli 2013

Sterkte #2

Zo daar ben ik weer, maar het is maar voor even. Ik heb nog even gezocht en ik vond nog 2 sterkte kaartjes die jullie nog niet gezien hebben. Ik geniet op zich wel van het mooie weer al mag het van mij iets meer waaien. Want klagen dat het nu te warm is kan natuurlijk niet.

Wel heb ik momenteel dusdanig last van mijn handen dat er even geen kaartjes gemaakt worden. Morgen heb ik een afspraak met de neuroloog en hoop ik dat er een oplossing bedacht kan worden, want ik begin het wel te missen. Buiten het feit dat het gewoon knap onhandig is.


Allereerst een kaartje met opnieuw de hexagons. Vind wel dat ze op deze manier beter uitkomen als op het vorige kaartje. Mooie manier om van je restjes af te komen.


De andere met een 3d-plaatje van een roos met een stukje bijpassend papier. Wat plakpareltjes en hij heeft niet meer nodig.

Ik hoop binnenkort weer wat te kunnen plaatsen maar momenteel ga ik even in blogpauze. Ik kom wel bij jullie langs maar zelf wat maken zit er even niet in.

Ik hoop tot snel, liefs Sabine

4 opmerkingen:

 1. Je sterkte kaartjes zijn heel mooi! Sterkte met je handen, lastig als je niet goed vooruit kunt, hopelijk komt er een oplossing voor. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabine,
  Ook voor mij is het veels te warm, ik heb met veel moeite nog een kaart gemaakt en..dat was het..Ik vind je sterkte kaart erg mooi geworden, ik heb die hexagon mal ook aangeschaft..en de kaart met de roos is simpel en mooi.. beterschap met je handen, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op deze kaart komen je hexagons inderdaad wat beter uit, alhoewel het bij deze ook mooi had geweest om ze te matten op zwart denk ik. Juist ook doordat je het bij de overige onderdelen ook hebt gedaan. Maar verder is het - net als je tweede kaart - een mooie, rustige sfeer. Prima voor deze gelegenheid dus! Balen dat je niet echt kunt knutselen, maar als je handen niet meewerken is dat in alle dagelijkse handelingen natuurlijk heel vervelend. Sterkte ermee! Hopelijk gaat het binnenkort weer beter, zodat jij weer lekker ontspannen kunt freubelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Twee mooie sterkte kaarten, beterschap met je handen.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen