maandag 12 augustus 2013

Gezellige kikkertjes

Voordat ik even een knutselbreak moest houden had ik van die leuke kikkertjes gezien van Yvonne Creations. Ik kon het toch niet laten en had ze besteld.
Mijzelf van de week even druk gemaakt en toen waren ze alle drie uitgeknipt en opgeplakt. Maar ja, dan moet je er ook kaartjes mee maken natuurlijk.

Ik ben momenteel erg bezig alle restjes weer eens op te maken, want de restjesbak puilde zo ongeveer uit. Maar dat ging best aardig zo.


Vond dit nog de moeilijkste want het roze en rood samen zijn gewoon lastige kleuren. Achteraf miste ik er nog iets aan. Misschien had ik voor een andere vorm moeten kiezen in plaats van de rechthoek. Maar de buurvrouw vond ze leuk,dus misschien ben ik de enige.


Deze in wat mannelijkere kleuren. Het zijn ook echt papiertjes uit verschillende blokjes. Maar vond dat het goed bij elkaar paste. Het witte bloemetje bovenin nog voorzien van een beetje blauwe inkt, zodat het helemaal een geheel werd.


Deze vond ik zelf zo leuk geworden, want het onderste papiertje heeft ook allemaal klaprozen erop. En het paste daardoor zo mooi bij elkaar. Ik was er best tevreden zo over bij elkaar.
Meteen goed mijn nieuwe lineaal uit kunnen testen.

Het is een ideaal ding want hij houd dus echt mijn papier vast. Alleen bij kleine stukjes moet ik opletten want dan zit het hou-vast-randje er net onder natuurlijk en moet ik het zelf doen.

Ik hoop dat jullie ze ook leuk vonden. Liefs Sabine

PS: ik zag net dat dit mijn 150e bericht is, is best een hoop in 1 jaar tijd


12 opmerkingen:

  1. Deze kaartjes maken me zo vrolijk!
    Ze zijn tegelijk lief en schattig.
    Nog veel plezier met het bloggen
    en geniet nog van de zomerdagen,
    lieve groetjes van Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Sabine,
    Wat zijn ze weer mooi geworden zeg. Alle kleuren passen geweldig mooi bij elkaar en ze zijn weer heerlijk vrolijk. Fijn om met goede materialen te kunnen werken...
    Ik wens je een heerlijke nieuwe week toe...
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldige kaartjes heb je gemaakt, ik vind
    ze allemaal heel erg leuk geworden ☺

    Groetjesss Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Sabine,
    Wat zijn ze weer mooi, zo zie je maar weer een leuk plaatje en wat papiertjes erbij en je krijgt de mooiste kaartjes..heb je een speciale lineaal gekocht, zou misschien ook handig zijn voor mij..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet erg mooi uit Sabine, ik hou wel van de kikkertjes, ik gebruik ze ook veel op mijn beterschapskaarten, ik vind de kaarten allemaal mooi ik mis er niets aan. Ja dan heb je goed je best gedaan als dit je 150 bericht in een jaar tijd is, ga zo door! Fijne dag, groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Sabine, ook toevallig, ik heb voor mijn kaarten clubje een kaart geborduurd met dit plaatje, ze zijn leuk hè?
    jij hebt er weer drie prachtige beterschapskaarten bij, mooi gemaakt.
    liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. 12,5 berichten per maand... dat is een aardige score ja in een jaar! Leuk! Hele leuke opkikkertjes zijn het, ben er ook zo dol op bij beterschapskaarten. Lekker vrolijk in deze kleuren, dus helemaal toepasselijk om iemand op te fleuren. Ik vind de vormen op je eerste kaart ook prima hoor, ovaal had misschien ook leuk geweest, maar zo is 't ook goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ze zijn stuk voor stuk zo leuk! Gaaf gecombineerd ook met het papier. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey Sabine, wat leuk dat je ook op haakles wil gaan, de bloemetjes zijn ook altijd zo mooi combineerbaar met je prachtige kaarten ;)
    Zelf heb ik het haken geleerd via Youtube, je vind daar geweldige stap voor stap filmpjes waar je veel van kan leren.
    Fijne avond, liefs, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Sabine, wat een geweldig leuke "opkikkertjes" kaartjes! Word je toch vrolijk van? Ik wel in ieder geval :) Groetjes Yolanda B)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je drie mooie en vrolijke beterschapskaartjes gemaakt, ik vind ze echt prachtig.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Geweldig leuke en vrolijke opkikkerkaarten! Stuk voor stuk zijn ze prachtig geworden. Je bent een kei in het mixen van dessinpapiertjes!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen