maandag 28 oktober 2013

Een blauwe kerst?

Nadat ik de nodige kerstkaarten had gemaakt met het woodland-papier kon ik het niet laten om ook wat kaarten te maken met de serie van vorig jaar. Ook nog steeds hartstikke leuk papier en ja de kaarten moeten toch gemaakt worden.


Allereerst een met een combinatie van het Woodland papier en het Scandinavian Winter-papier. Ik vond het prima kunnen want er zit ook oranje in de sjaal van het uiltje.
Ook weer met een touwtje en een charm.


Deze gemaakt naar aanleiding van een sketch van een forum waar ik op zit. Het is soms best makkelijk om volgens een sketch te werken. Ik merk zelf wel dat ik niet te moeilijke sketches moet uitzoeken want dan komt er niks van terecht.Als laatste deze leuke kerstboom. Ik had ergens op Pinterest zoiets gezien maar dan met de ster van MD, maar die heb ik niet. Ik vond de kerstboom ook een leuke oplossing. Misschien moet ik hem wat vaker uit de kast pakken want ik denk dat dit de 2e keer is dat ik hem gebruikte.

Fijne week, doe voorzichtig vandaag buiten en tot snel.
Liefs Sabine


12 opmerkingen:

 1. Hoi Sabine,
  Wat zijn deze ook weer prachtig geworden. Ik vind de kleurencombinatie echt heel erg leuk. Ik blijf het knap vinden dat je deze priegelwerkjes zo mooi kunt maken. Daar moet je toch wel heel veel geduld voor hebben denk ik...
  Ik wens je een heel fijne dag, blijf lekker binnen...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit papier blijft ook leuk, handig dat het te combineren is met de nieuwe serie. Leuke kaarten zijn het en die kerstboom is leuk, dus zeker vaker gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ook deze drie zijn geweldig leuk geworden met voor mij een voorkeur voor de middelste. Die boom moet je maar vaker gaan gebruiken want hij is inderdaad erg leuk. Herken het wel hoor ;0)

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij zit al een tijdje in de kerst sfeer,
  maar het is fijn om er van te genieten!
  Liefs, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker opmaken, het is heel leuk papier! Dit is ook weer een mooie serie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn weer top en idd het oranje papier kan heel goed bij het Scandinavian Christmas want daar miste ik het oranje van de uiltjes eigenlijk best, goed bedacht Sabine! En de boom zeker vaker gebruiken!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er geweldig uit Sabine, heel mooie serie, je kan het nog prima gebruiken en die uiltjes zijn gewoon heel leuk! Die boom past er perfect bij. Liefs Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. erg leuk papier en de uiltjes blijven heel leuk om te zien.
  Kom gerust eens een weder bezoekje maken je bent van harte welkom.
  Liefs Ghea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Sabine,
  Ze zijn weer erg leuk gemaakt, ik heb de kerstboom pas van iemand over genomen en wil er ook nog iets mee maken..ben benieuwd naar je volgende serie, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heeeele mooie serie kerstkaarten Sabine, en ja we hebben het er maar druk mee, om op tijd de kerstkaarten af te hebben. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 11. erg leuke serie. Mijn voorkeur gaat ook uit naar de middelste.

  BeantwoordenVerwijderen