donderdag 24 oktober 2013

Woodland christmas #2

Vandaag nog meer kerstkaartjes met het nieuwe papier van Eline Pellinkhof. Ondanks dat het niet echt traditioneel kerstpapier is, vind ik het wel heel erg leuk papier om mee te werken.


Het eerste kaartje heb ik gemaakt naar aanleiding van een sketch die op een forum stond waar ik lid van ben. Het is geen hele moeilijke sketch maar daarom vind ik hem wel erg leuk geworden. Het konijntje is ook wel erg schattig. Het is hier moeilijk te zien maar ik heb ook op het takje bessen een glinstersteentje geplakt.


Ik kon het niet laten om de letters Kerst te kopen. Maar dan moesten ze ook echt in de schijnwerpers staan, Dat is hier vind ik wel gelukt.  Ik vind hem erg leuk geworden met het twine zo in een rondje erbij. Ook de charme en het vosje passen er goed bij.


Als laatste nog een leuk uiltje. Ook hier verschillende kleuren van het papier gebruikt. Als je goed kijkt zie je dat het uiltje dezelfde kleur buik heeft als het achtergrond papier.

Ik vind het een hele leuke serie geworden, zo allemaal bij elkaar. Dus wie weet komt er nog een serie 3.
Geniet nog even van het mooie weer voordat het echt herfst gaat worden.

Liefs Sabine


9 opmerkingen:

 1. Ze zijn weer superrrr en Sabine, ik kon het niet laten om X-Mas te kopen hihihi!!!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een ontzettend leuk DP papier is dit,
  prachtige kaartjes heb je gemaakt.
  Liefs Ghea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sabine,
  Wat zijn ze weer mooi zeg. En of het nou wel of niet echte kerstprintje zijn... de kleuren zeggen voldoende. Heel erg mooi en gezellig zijn ze... Prachtig gemaakt.
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sabine,
  Leuk is die tekst, ik heb deze ook besteld, wil daar ook wat kaarten mee gaan maken, ik zag al hele mooie modellen, de jouwe is ook mooi, leuk de kaart met het twine, het papier combineert erg mooi met de plaatjes, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sabine, dit is alweer een hele mooie serie kerstkaarten met prachtig vrolijke sprekende kerst kleuren. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Sabine, wat een mooie kerstkaarten zijn dit, de tekst vind ik ook prachtig en het papier mooi hoor. Het zijn drie plaatjes om te zien.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sabine, wat een geweldig leuke kaartjes heb je gemaakt, de tekst mag inderdaad in de schijnwerpers staan, daar is hij moooi genoeg voor. En grappig die diertjes die bij het mooie papier horen, je hebt weer drie mooie kerstkaarten klaar voor de voorraad. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sabine, jouw handgemaakte kerstkaarten zijn telkens zo sfeervol!
  Ik wens je een gezellig en misschien creatief weekend,
  liefs Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen