zondag 20 oktober 2013

Woodland christmas #1

Vandaag krijgen jullie de eerste kerstkaartjes te zien die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Ik heb er nog heel veel nodig dus er zullen er nog veel volgen.


Ik had een tijdje geleden kleine belletjes gekocht en die heb ik hier gebruikt. Ook zitten er glimsteentjes op de ster achter het rondje.
Ik heb sommige mallen al lange tijd maar gebruik ze weinig. Nu ik heb gebruikt had, heb ik er meteen weer een aantal kaarten mee gemaakt.Ik heb geprobeerd om alle papiertjes te gebruiken en er zo min mogelijk restjes van over te houden. Ik vond dit vosje wel erg schattig.  Nu een groen touwtje met ook weer een belletje.


Als laatste een vliegend uiltje. Zo heb ik toch alweer 3 kerstkaartjes voor de voorraad. Ik probeer altijd het hele jaar door kerstkaartjes te maken. Dit lukt altijd nog in januari maar daarna wordt het toch weer minder en is er weer paniek aan het eind van het jaar.

Ik hoop dat jullie ze leuk vinden. Liefs Sabine

12 opmerkingen:

 1. De kerstperiode komt met rasse schreden dichter.
  Leuke en mooie kaartjes zijn dit geworden!
  Nog een fijne zondag, liefs Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaartjes zijn erg schattig, ik ben ook fan van de uiltjes en de vosjes, ook het papier is erg mooi hé? Ik moet zeggen dat ik dit jaar voor het eerst geen stress heb om de kerstkaarten ik heb er al 32 klaar, doordat ik iedere donderdag mee doe bij Yvonne haar 52 weeks off....is dit echt een stok achter de deur en plaats ik sinds juli iedere week een kerstkaartje, misschien iets voor jouw?. Fijne avond groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Sabine
  Je hebt drie prachtige kerstkaarten gemaakt, het papier vind ik schitterend, de mooie plaatjes maken het helemaal sf.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sabine,
  Je kerstkaartjes zien er prachtig uit, mooie plaatjes en papier, de belletjes zijn leuk, liefs van Ans en..succes met de rest..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sabine, leuke serie kerstkaartjes heb je gemaakt, en allemaal net even anders. Leuk om te zien dat je met dezelfde malletjes en ongeveer hetzelfde papier zoveel verschillende kaartjes kunt maken. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn ze leuk en zo vrolijk met dit papier!! Bij mij net zo hoor Sabine, tot februari doorgegaan en ineens de klad er in en nu toch weer "doorwerken" maar met de uiltjes, leuke papiertjes en stanzen gaat het gelukkig redelijk snel!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sabine, long time no see......
  Ik ben weinig in blogland, dus hoog tijd om even Hallo Sabine te zeggen!
  Je weet het vast wel, maar ik heb nog steeds kaarten van jou in de winkel!
  Ik hoop je snel weer eens even te zien.
  Liefs
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige warme kleuren hebben de dessinpapiertjes die je hebt gebruikt en passen perfect bij de leuke plaatjes van Eline! Belletjes en glimmertjes maken het helemaal af!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Sabine,
  Het zijn weer ware kunstwerkjes hoor, zo prachtig gemaakt allemaal...
  Succes met het maken van de rest...
  Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie warme en vrolijke kaartjes, en goed van je dat je zo doorwerkt, straks op tijd klaar. En zo niet, geen man overboord toch? Gewoon gekochte doen dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk leuk! Ik heb dat papier ook, zou er binnenkort ook weer eens iets mee moeten maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat mooi met dat uiltje erop, bij action heb je kersthartjes gemaakt met allemaal belletjes, die kan je los doen en zo heb je een hele voorraad om op je kaarten te gebruiken.
  Komt vast wel goed hoor, met je voorraad, je hebt nog een aantal weken :)
  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen