donderdag 28 november 2013

Even iets anders dan kerst ;)

Goedemorgen allemaal, vandaag even iets anders dan kerstkaarten. Eventjes geleden werd er aan mij gevraagd of ik nog wat mannen kaarten had. Die had ik niet maar die konden natuurlijk gemaakt worden.
Ik had een leuk papierblokje gevonden met mannelijk papier en daar heb ik wat kaarten mee gemaakt.


Allereest een kaart met stropdassen. Ook de strikken natuurlijk uitgeknipt. Alles een beetje beïnkt en het achtergrond papier er natuurlijk bij uitgezocht. Zo kan iemand meteen zien hoe je een stropdas moet strikken.


Ook deze auto vond ik er super bij passen. Ik had het 6x6 blokje gekocht en een scrapvel waar de auto en stropdassen enzo opstonden. Hartstikke leuk om te combineren dus.

Ik vond nog wat plaatjes met gereedschap en daar heb ik nog wat kaartjes meegemaakt.


Lekker stoer met zo'n broekzak op de achtergrond. Ook het label aan een touwtje en nog een waterpomptang als embellisment.


De laatste is wat vrolijker qua kleur al is de achtergrond gevlekt grijs. Ook hier verschillende "gereedschapjes" erbij geplakt. Ik vind dit ook wel erg leuk om te maken.
Ik wens jullie een fijne dag, liefs Sabine7 opmerkingen:

 1. Wat een gave mannen kaarten, goed bezig !
  Gezellige (knutsel) week nog ☺
  Groetjes en liefss Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabine,
  ... en jij maakt er meteen vier, ik vind het stropdassenpapier echt heel erg mooi. je kaartjes zien er super uit, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vaak hoor je dat mannenkaarten zo moeilijk zijn maar ik maak ze graag en jij laat ook een paar hele leuke zien Sabine. De stropdassenkaart is mijn absolute favoriet.gaaf met dat papier!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een MOOIE STOERE serie mannenkaarten Sabine die je hier laat zien.
  Mannenkaartjes maken vind ik heel erg moeilijk.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sabine, volgens mij zit je heel wat uurtjes in je werkkamertje. Wat ben je toch vlijtig. Mooie kaarten hoor, vooral die laatste met de spijkerbroekzak met gereedschap, echt super. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sabine,
  Wat zijn ze leuk! Vooral dat stropdassenpapier vind ik geweldig. Ja, inderdaad even wat anders, maar de onderbreking lijkt me wel weer leuk om te doen, toch?
  Ik wens je alvast een heerlijk weeken,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke en stoere serie mannenkaarten, je hebt super mooi papier gebruikt.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen