donderdag 7 november 2013

Happy birthday

Even een afwisseling met de kerstkaarten. Geloof me, er komen er nog genoeg. Ik heb weer geprobeerd om wat 3d-plaatjes op te maken uit de al geknipte doosjes. Dit zijn nog 3 doosjes vol, dus ik heb best nog heel wat te gaan. En soms wil je gewoon een nieuw plaatje uitknippen.

Het zijn vandaag wel allemaal verjaardagskaartjes, maar ze zijn wel allemaal heel verschillend.

Allereerst een kaartje met een sketch van een forum waar ik lid van ben. Lekker fleurig en ook echt voor een meisje. Vond vooral de slagroom met spikkels erg leuk geworden.


Ook dit is een wel heel fleurig kaartje geworden. Allerlei felle kleuren die goed bij de uiltjes passen. De tekst-sticker met happy birthday paste er zo goed bij. Alsof het papier en de sticker bij elkaar hoorden.


Als laatste nog een wat simpeler kaartje. Maar ik vond het plaatje zo schattig, dat moest gewoon de aandacht hebben.

Ik vond het erg leuk om even wat anders te maken dan kerstkaartjes. Op de een of andere manier lijkt het ook wel of ik daar meer variatie in aan kan brengen.
Fijne dag, liefs Sabine


12 opmerkingen:

 1. Hoi Sabine, hele mooie kaartjes, en het kaartje wat jij als "eenvoudig " aanggeeft ,vind ik juist het mooiste, mooie warme kleur en een lief plaatje met dat poesje. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad alle drie anders, maar o zo leuk allemaal! De uiltjes spreken mij het meest aan, maar de andere twee zijn ook gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker he, die afwisseling. Na een aantal kerstkaarten, wil ik ook even wat anders doen. Je kaarten zijn leuk geworden, fijn hé als alles lekker matcht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sabine,
  Wat zijn ze leuk geworden, hele lieve kaartjes, ik ben fan van katten, dus de laatste vind ik super..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Drie anders maar toch erg leuk, ik ben fan van de uiltjes, dus dat trekt meteen mijn aandacht. Maar ze zijn alle drie super, ik vind het heerlijk om lekker af te wisselen, al moet ik teveel kerst achter elkaar maken vind ik het na drie kaarten al niet meer leuk. Fijne dag, groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ben je daar toch super goed in Sabine, ze zijn weer enig en verandering van spijs doet eten want idd...aan kerstkaarten geen gebrek de komende weken, dat kan gewoon niet anders!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Sabine,
  Wat zijn ze weer leuk geworden. Ik kan deze keer nieteens zeggen welke ik het mooiste vind, want ze zijn alledrie op hun eigen manier het mooiste... Je bent weer heerlijk bezig geweest zeg...
  Ik wens je een heerlijke avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Sabine, wat een mooie lay-out heb je als achtergrond, echt herfst.
  Ik ga je eerst bedanken voor de leuke enveloppe met inhoud, wat een verrassing is dat zeg, als jij nu even je adres aan mij door wil geven, dat zou ik super vinden, mijn e-mail adres staat in de side-bar op mijn blog.Dank je wel voor de mooie spulletjes, daar kunnen Cindy en ik wel wat mee.
  Ook heb je weer drie schatten van kaarten gemaakt, je gaat lekker vrouwtje, een teken dat het aardig met je gaat. Gelukkig, ik hoop er nog veel te zien hoor.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoe sfeertje is het bij jou, mooie kaartjes en te gekke kleurtjes, echt geweldig mooi allemaal.

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ze allemaal leuk, en ook weer lekker voor je voorraad !
  Nog een gezellig (knutsel) weekend ☺
  Liefs van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuke kaartjes Sabine, ik vind vooral het kaartje met de uiltjes erg mooi, lekker vrolijk!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey Sabine, haha, ik ben dus niet de enige met kerststress :))
  Je kaartjes zijn weer superleuk, zelf zit ik ook al terug tussendoor 'gewone' dingen te maken om even de kerst opzij te kunnen leggen.
  Fijne zondag, liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen