maandag 11 november 2013

Kerst in alle kleuren

Goedenavond, normaal gesproken schrijf ik mijn berichtjes altijd in de ochtend, maar ik loop al de hele dag achter de feiten aan. Toch wilde ik graag vandaag mijn berichtje geschreven hebben. Dan is het van mijn lijstje van vandaag af. Kennen jullie dat?
Het zijn vandaag heel verschillende kaartjes. Weer een greep uit het al geknipte bakje en dat krijg je dit:


Allereerst een kerstkaart in toch wel aparte kerstkleuren. Maar ik vond het toch wel een erg leuk plaatje. Ik heb het oorspronkelijk achtergrond papier gebruikt maar wel op een andere manier dan de bedoeling was. Met nog wat sequins erbij vond ik hem helemaal af.


Het volgende kaartje is goudkleurig met rood. Een aantal jaar geleden het blokje papier gekocht met de bijpassende plaatjes. Of andersom dat kan natuurlijk ook. Toen heb ik er heel veel kaartjes mee gemaakt. Er zat ook niet zoveel papier meer in het blokje. Toch vind ik het een heel leuk kaartje geworden.


Ook had ik nog een vintage-plaatje waar ik iets mee wilde doen. Hier kwam het papier van Maja goed van pas. Ik vind het een schattig plaatje maar ik blijf het moeilijke kaarten vinden.

Ondertussen is hier van de week de uitslag van de keuring van het UWV binnen gekomen. Hetgeen wat er in de brief stond was niet echt een verrassing. Ik ben vanaf 20 november as. helemaal afgekeurd. Ik wordt dat ook binnenkort ontslagen.
Een stukje rust dus. En dan gaan we vast wel weer een volgende stap krijgen, maar dat zien we dan wel weer.
Een fijne avond, liefs Sabine


10 opmerkingen:

 1. Hoi Sabine, dit is een erg leuke serie kerstkaartjes hoor Toppie!!!
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik maak constant lijstjes die ik wil afstrepen, dus ik snap je wel haha. Mooie winterse kleuren toch, op je eerste kaart? Ik vind hem leuk. En de beertjes van FF heb ik ook een zwak voor - alhoewel ik ze de laatste tijd nooit meer gebruik. Jammer, moet ik ook maar eens op een To Do gaan zetten! Het slechte nieuws van het UWV is voor jou dus ook weer goed nieuws, fijn als het rust geeft. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje dan gaat er voor jou ook een hoop veranderen als je straks ontslagen wordt en je
  ook nog eens afgekeurd bent. Ik wens je met alles heel veel sterkte !
  Je kaartjes vind ik wel heel erg mooi, zo te zien, kan je je lekker in je hobby uitleven,
  houden zo !
  Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
  Liefs van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sabine,
  Je zag vast wel aankomen dat je zou worden afgekeurd, jammer, maar als het niet anders kan, dan is het beter zo..
  Je kaartjes zijn weer leuk, lekker verschillend, super..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Sabine,
  Wat een LEUKE kerstkaartjes zijn dit. Het middelste kaartje vind ik helemaal SUPER met dat LIEVE beertje.
  Heel veel sterkte....voor en na de 20ste november.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sabine, wat zijn ze weer supergaaf. Wat vervelend dat je bent afgekeurd, maar wel fijn om te weten waar je aan toe bent. Veel sterkte. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een naar bericht van het UWV Sabine, maar je weet nu waar je aan toe bent en kan dit hoofdstuk afsluiten, gelukkig kan je wel lekker met je kaartjes bezig zijn, dat is toch ook leuk?
  Deze twee kaarten heb je ook weer prachtig gemaakt,houd de moed er in hoor.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat vervelend is dit Sabine dat je afgekeurd bent. Je kunt nu wel een periode afsluiten en je concentreren op iets anders, waarschijnlijk ga je dan ook meer rust krijgen, wat misschien alleen maar ten goede van je gezondheid komt. Veel sterkte Sabine. Je kaartjes zijn erg mooi weer geworden, je bent goed op dreef met je kerstkaartjes dat gaat helemaal goed komen. groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wel fijn dat je nu weet waar je aan toe bent inderdaad, maar het zal toch ook een bijsmaakje hebben misschien. Het geeft wel rust en je kunt je richten op andere zaken die je zelf kunt bepalen. Je kaartjes vind ik mooi, die bovenste is mijn favoriet met die kleurtjes en de sequins.

  BeantwoordenVerwijderen