donderdag 14 november 2013

Nog lang niet klaar...

Vandaag, hoe kan het ook anders, nog meer kerstkaarten. Ik ben van de week gevraagd om half december op een kerstmarkt te komen staan en dan wil ik wel graag voldoende kerstkaarten hebben. Ook de buurvrouw en de fysio willen er graag een aantal dus ik moet nog even doorwerken.
Ik heb er nu 46 en mijn eigen kerstkaarten zijn geschreven dus dat klusje is in ieder geval al geklaard.

Ik heb laatst een aantal knipvellen besteld van Yvonne Creations en daar heb ik een aantal kaarten van gemaakt.


Ook had ik een nieuw papierblokje gekocht met mooi beige achtige kleuren erbij. Super combinatie al zeg ik het zelf. Bedeltje, ster op de achtergrond en veel meer heeft het kaartje niet nodig.


Ook hier van het papier gebruik gemaakt. Met wat sequins een glimmertje aangebracht. Ik denk dat er nog wel meer kaartjes komen met dit papier want ik vind het wel erg leuk.


Dit zijn hele andere kleuren. Wat feller en opvallender. Maar ook dit kaartje vind ik prima geslaagd. Leuk weer met de Kerst-mal.

Ik hoop dat jullie de kerstkaarten nog niet zat zijn, anders moet je het maar zeggen dan gooi ik mijn blog gewoon de laatste weken van het jaar dicht (grapje)
Fijne dag, liefs Sabine


11 opmerkingen:

 1. Oh Sabine, dat is wel heel erg leuk, dat je op een kerstmarkt mag gaan staan, maar dan moet je inderdaad nog even wat kaartjes gaan maken, plus de kaartjes nog die je voor de bestelling moet maken, deze zijn erg leuk, in traditionele kleuren en de sneeuwpop doet het altijd goed. Veel succes en inspiratie nog met je kerstkaartjes! Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je op een markt mag gaan staan met je kaarten! Ja, dan moet je wel een goed voorraadje hebben, zo te zien ben je goed op weg. En logisch toch dat er veel kerst voorbij komt (niet alleen bij jou)... dit is nu eenmaal de periode waarop we de kerstkaarten maken en ja... die willen we wel showen natuurlijk. Dus lekker mee door gaan hoor. Ik vind je kaartjes weer leuk en het beige papier ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw kaartjes vliegen weg als warme broodjes Sabine dat weet ik wel zeker en dit zijn ook weer zulke leuke!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn weer schatjes van kaarten Sabine, je schiet al lekker op lees ik wel.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sabine,
  Wat zijn ze mooi geworden dat beige papier is echt mooi..welk merk is dat ?? Leuke plaatsen heb je gebruikt, toppie..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schattig die plaatjes van Yvonne en alle drie je kaartjes zijn zeer geslaagd!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze allemaal echt heel gaaf, top kaarten !
  Gezellige donderdag ☺
  Liefs van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo Sabine je bent lekker op dreef zeg, allemaal weer anders maar wel super. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Sabine,
  Ze zijn weer o zo mooi. Ik geloof echt dat als jij met jouw kaarten op een kerstmarkt gaat staan, dat je binnen no-time hebt verkocht... Dus maak er nog maar een flink aantal...
  Fijne dag vandaag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo, jij moet hard werken voor de kerst! Dit is echt een leuke serie, die verkoopt vast goed op de kerstmarkt.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen