woensdag 2 november 2016

Kerst #70

Goedemorgen, vandaag dag 3 van mijn kerstkaarten-week. Ik had hele leuke houten sterren liggen die van de action af komen gok ik.
Ik vond het leuk om er kleine plaatjes op te maken.


Ik ben begonnen met die kaartje en het uiltje van MD. Ik blijf deze uiltjes erg leuk vinden. Ik heb er nog meer uitgeknipt dus er zullen nog wel meer kaarten volgen met uiltjes.


Met een uiltje uit dezelfde serie heb ik in een rode kleurstelling ook deze kaart gemaakt. Dit keer met blauwe parels.  Ik ben erg blij met mijn heattool die ik sinds kort heb dus ik heb er dan ook veel gebruik van gemaakt de afgelopen tijd.


Ik had zelfs nog wat van deze leuke uiltjes. Daar had ik er aanzienlijk minder van, dus ik hoop dat er nog meer bovenwater komen met opruimen deze dagen.
Het papier blijft erg leuk en vrolijk. Ondanks dat het niet echt kerstkleuren zijn.


Als laatste een kerstkaartje met een plaatje wat al heel oud is. Dit is met een plaatje van Eline van heel vroeger. Ik kwam er nog wat meer vellen van tegen dus leuk om eens in de toekomst te gebruiken.
Zo zie ik ook weer eens dat het handig is om niks weg te gooien, je ziet maar weer hoeveel verschillende kaarten je kan maken met zo ongeveer 1 sketch.

Ik wens jullie een fijne dag, liefs Sabine

13 opmerkingen:

 1. Niks weggooien, nee. Komt altijd wel een keer van pas.
  Je kaartjes zijn weer heel mooi. De sterren zijn een mooi detail op je kaartjes. Feubel je nu ook meer als je al om 5 uur op staat?
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He GerJanne, helaas tot nu toe niet. Ik ben begonnen met al het achterstallige werk weg te werken. Ik hoop daarna aan de kaarten te kunnen beginnen, anders kan ik er wel een tweede helweek achteraan doen :D Maar de donderdag op vrijdagnacht mag ik niet slapen, dus hoop dan een flinke inhaalslag te maken. Liefs Sabine

   Verwijderen
 2. Vier STERREN van kaarten!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke serie, Sabine.Lieve plaatjes en mooi gedaan met de houten sterren.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om het op de houten sterren te plakken! En de plaatjes zijn inderdaad nog zo leuk!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe leuk dit idee met die houten sterren !!!!
  Mooie serie !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie serie Sabine,
  goed idee om op de houten sterren een klein plaatje te plakken, de uiltjes blijven zó leuk.
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn weer super! Je bent goed op weg.
  Lieve groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is dat mooi om die houten sterren daarin te zien. Dat zijn echt weer heel bijzondere kaarten zo. Fantastisch mooi gemaakt Sabine.
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie sterrenkaarten. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kerstkaarten heb je van de week al laten zien. Mooi die grote houten sterren, de plaatjes komen zo heel goed tot hun recht. De kaarten met het grote woord KERST vond ik ook heel mooi. Ik ga nu maar eens kijken wat een hel-week inhoudt maar alleen al dat om vijf uur opstaan lijkt me al erg genoeg. Hou vol.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi deze serie kerstkaartje Sabine...super leuk met die grote sterren erop en zeker met die leuke plaatjes erop geven een heel mooi effect....KNAP gedaan!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen