donderdag 3 november 2016

Kerst #71

En ook vandaag weer 2 kerstkaarten. Ook vandaag weer houten figuurtjes gebruikt Wel dit keer hele lichte figuurtjes. Het papier hebben jullie al eerder voorbij zien komen. Ik vond het erg geschikt voor deze kaartjes.


Ook dit keer weer een donkere en lichte versie gemaakt. Om te beginnen een donkere versie. De houten sneeuwsterren komen overal en nergens vandaan. Ik heb een bakje met alleen maar houten spulletjes en daar kwamen al deze embellies ook uit.


Dezelfde kaart maar dan met licht papier en andere figuurtjes. Ik vind het hertenhoofd ook zo schattig. En op deze manier heb ik er weer 2 kaarten bij.

En GerJanne vroeg hoe het ging in Helweek met het kaarten maken, en het is nu woensdagmiddag 3 uur en ik heb nog geen enkele kaart gemaakt. Wel zijn mijn hobbyspullen opgeruimd, de boekenkast, de keukenkastjes en de badkamer.
Tevens een aantal dingen te koop gezet en aangeboden op gratis weg-geef sites. Dat soort dingen kosten gewoon een hoop tijd en uit gemakszucht lag er hier dus nog wel het een en ander. Een hoop administratie is afgehandeld en ik heb vandaag (woensdag) een dag over time management. Iets waar ik zelf regelmatig tegen aan loop, dingen kosten me vaak toch meer tijd dan ik denk. En de balans tussen fysiek dingen doen en de wat rustigere dingen is uit balans. Na 2 dagen opruimen en hollen en vliegen (althans, zo voelt het) ben ik blij met mn ietswat rustigere dag op woensdag.

Nu is het donderdag en ga ik een lange dag tegemoed. Ik heb als jullie dit lezen al een rondje handbiken erop zitten van bijna 10 kilometer en ik ben onderweg naar de sportschool. Vanavond ga ik naar de bioskoop. De grootste uitdaging moet nog komen, vanacht mag ik niet slapen. Ik moet de hele nacht doorwerken aan mijn doelen. Ik hoop dus vanacht ook eindelijk een begin te maken aan de kerstkaarten en adressenlijst enzo. Ook staat er nog een persoonlijk stukje administratie op het programma. Vrijdagochtend 5 uur begint de nieuwe dag dan, met een douche en jullie raden het al, een stukje sporten. Tot nu toe gaat het goed met me, maar mocht het zijn dat ik de nacht doorgaan niet red fysiek, aarzel ik niet om alsnog mijn bed in te stappen.
Het moet wel verantwoord blijven voor mijzelf.
Zo dit verhaal is langer geworden dan alles over mijn kaartjes, maar ik vind het dan ook leuk om over te vertellen.

Ik hoop dat ik jullie nog niet verveel met mijn kaarten.
Liefs Sabine

11 opmerkingen:

 1. Mooie kaartjes !
  Je verveelt helemaal niet met je kaarten !
  Maar vooral succes !!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk je kaarten met de houten figuurtjes. Als ik zo lees over je hel week dan wordt het een hel nacht, want een nacht niet slapen zou voor mij fysiek langere tijd achteruitgang zijn. Nu ben ik natuurlijk niet zo sportief als jij en heb ik een slechte conditie maar bij fibromyalgie is rusten juist heel belangrijk, anders raak je achterop. Ik ben benieuwd of het je gaat lukken. Verder heel goed bezig lees ik wel! kan ik een voorbeeld aan nemen ;-)

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sabine,
  je kerstkaarten mét houten figuurtjes zijn echt prachtig!
  en wat betreft de Helweek, knap dat je het nog steeds volhoudt,ik ben benieuwd of je het nachtje zonder slaap wel redt..
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn weer superleuke kaartjes, Sabine.Mooi afgewerkt met de houten figuurtjes.Succes met je Hel week.Ik zou het niet kunnen.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaarten! Ik wens je een productieve nacht en hopelijk geraak je morgen de dag door!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi deze 2 kerstkaartjes Sabine...zoooo leuk die houten embellies erop...
  en veel succes met je Hel nacht....niets forceren he....het moet wel leuk blijven....toch??

  groetjes Rosina
  DT 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk gedaan met de houten figuurtjes.
  Je hebt weer prachige kerstkaarten gemaakt Sabine.
  Sterkte vannacht,het zal niet meevallen om wakker te blijven.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuk met die kleuren en de houten figuurtjes!
  Groet, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vervelen doe je mij zeker niet met je kerstkaarten. Deze zijn prachtig en de kaart van vandaag ook.
  Ik vind het zo knap van je dat je deze helweek doet. En dan een nacht doortrekken....jeetje. Ik weet niet of ik dat zou volhouden. Petje af!
  Succes!
  Lieve groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Sabine, wat raar dat ik nu je berichtje pas zie. Maar je kaartjes zijn heel erg leuk. En je verhaal is heel gaaf te lezen. ZO knap van je! Ik ben benieuwd of je de hele nacht hebt volgehouden. Misschien staat dat zo in je berichtje, want ik zag ook al dat je een berichtje hebt geschreven.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen