zaterdag 5 november 2016

Kerst #73

Goedemorgen, vandaag weer 3 kerstkaarten die weer heel anders zijn dan de voorgaande. Het verveelt me nog steeds niet, ik heb zoveel verschillende soorten kerstkaarten om te maken.
Dit keer opnieuw met een serie hele oude plaatjes. Ik had al 1 vel opgeknipt en die hadden jullie al gezien. Ze vlogen mijn kaartenbak uit. Dus heb ik ze opnieuw geknipt en er weer kaarten meegemaakt.


Het papier van MD is echt al ouder maar past zo goed bij deze plaatjes. Ik heb de kaarten redelijk simpel gehouden. Het papier is al druk genoeg en het plaatje is ook erg druk om te zien.


Het papier is van een oude serie van MD die is uitgebracht in een rode en groene versie. Daarnaast kwam er een mix-versie uit. Ik kan niet meer zien hoe het heette want ik heb alleen het papier nog.  Maar het past wel heel goed bij deze kaarten. Lekker vrolijk en met wat stroken links en rechts zijn het heel verschillende kaarten geworden.


Dit is de derde kaart. Ook hier een combinatie in het papier wat ik heb gebruikt. Hier met embossingpoeder de tekst gestempeld en zo heeft elke kaart een ander gezicht. Ik vind ze alle drie weer erg leuk geworden.

Een aantal van jullie vroegen hoe ik de nacht was doorgekomen van donderdag op vrijdag. Ik moet eigenlijk zeggen dat het me tot nu toe meevalt. Het is nu vrijdagmiddag bijna 3 uur. Ik heb een hoop kaarten gemaakt en mijn to do-lijst is bijna leeg en ik heb nog 2 dagen. Vandaag wanneer dit blog verschijnt heb ik nog een vergadering en zondag een wandeltocht. Kortom, het is nog even flink doorwerken. Maar ik ben wat geblesseerd ondertussen in mijn schouders maar dat hadden we wel verwacht. Verder gaat het boven verwachting goed.

Liefs Sabine

7 opmerkingen:

 1. Mooie serie kerstkaarten, Sabine.Leuk dat je kaarten zo goed verkocht worden.Nog een fijn weekend.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn superleuk, lekker vrolijk en kleurrijk! Snap wel dat ze meteen weg waren. Goed zeg dat je tot do lijst bijna leeg is al!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het goed gaat !!!!!
  Mooie serie weer !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig is 't maar één week, het is toch wel afzien volgens mij..
  Je kaartjes zijn weer heel erg leuk, mooie plaatjes en papier,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een supervrolijke kaarten met die felle kleurtjes!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat zijn weer 3 hele vrolijke kerstkaartjes Sabine...Wat heb je dat goed gedaan zo een HELweek...en dan je to-doo lijsje bijna af, ook een hele prestatie....KNAP gedaan ...chapeau!!!

  groetjes Rosina


  BeantwoordenVerwijderen