vrijdag 5 januari 2018

Kerst 2018 #1

Goedemorgen, vandaag gaan we gewoon door met de kerstkaarten. In de hoop dat ik er eind december zo'n 300 heb zal ik er flink wat moeten maken. Met verschillende 3D-plaatjes heb ik deze kaarten gemaakt.


Met een papierblokje wat al wat ouder is dit kaartje gemaakt. Ik heb verschillende restjes met elkaar gecombineerd om dit kaartje te maken. De tekst is van een mal van crealies denk ik en is net iets donkerder dan het groen wat er onder zit.


Het tweede kaartje is met papier van hetzelfde blokje. Hier een label onder het plaatje geplakt. Dit wat verhoogd opgeplakt om wat hoogte te creëren. Ik vond het plaatje zo schattig. Volgens mij heb ik nog meer van dit soort plaatjes dus wie weet wat er nog komt in de toekomst.


Het derde kaartje is met een heel oud blokje van Kaisercraft gemaakt. De geschulpte rand zat er bij en ik heb hem aan 1 kant gemat en toen geplaatst. Een deel van de cirkel er onder plakt en het haardvuur mooi op dit randje geplaatst. Een andere tekst gebruikt. Zo blijft het nog een beetje verschil in zitten, en blijft elke kaart een beetje anders.

Fijne dag, liefs Sabine

9 opmerkingen:

 1. zo dat zijn er weer al drie...jij komt er wel hoor, aan het eind van het jaar....
  Ze zijn ook prachtig, en ja leuk niet allemaal hetzelfde...lekker variatie vinden wij ook leuk.

  fijne dag liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom niet de kerstsfeer hangt toch nog in de lucht ...
  Drie kaartjes die best wel weer mooi zijn ...
  Fijne vrijdag ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, 300 kaartjes! Dat is wel even doorgaan Sabine. Maar met dit tempo gaat dat wel lukken denk ik.
  Hele leuke kaartjes!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 3 leuke van de 300...pffff...Sabine ga er maar aan staan maar inmiddels wwet ik dat ze als warme broodjes verkocht worden dus...succes!

  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sabine
  Wat een mooie kaarten zijn het geworden, leuk met de verschillende teksten,
  groetjes
  Ans
  p.s.het klopt wat je gisteren schreef over papier zoeken bij de pinguin plaatjes, dat heeft meer tijd gekost, als de kaarten maken..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Poeh, wat een vooruitzicht om minstens 300 kerstkaartjes te maken maar met deze drie mooie kaartjes ben je in elk geval al op weg. Mooi hoe je altijd weer een andere sketch weet te gebruiken. Spannend nu de operatie steeds dichter bij komt.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie serie,Sabine.Lieve plaatjes en mooie teksten.Fijn weekend.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent gelijk al weer goed bezig Sabine. Gelijk al weer. 3 kaarten gemaakt. Ze zijn erg leuk gemaakt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maar je hebt er al meteen weer 3 Sabine. Ze zijn leuk gemaakt en ik snap wel dat je het fijn vindt om ze toch wat verschillend te maken. Zelf maak ik ook haast nooit twee dezelfde. Wel fijn om steeds zo blokjes "op te werken".
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen