zaterdag 13 oktober 2012

Baby roze

Ja en als je dan een hele serie babykaartjes maakt in het blauw, dan ga je op zoek naar roze papiertjes.
En dan zie ik weer hoeveel papier ik heb, en dat er toch wel heel veel verschillende kleuren roze bestaan. Kijk maar mee.
De eerste twee zijn met de Lullaby- collectie gemaakt van Kaisercraft. 


Dit vond ik zulk mooi papier en vond de kleuren zo mooi bij elkaar passen. Een oud plaatje van Eline erop. Ik blijf het zulke geweldige plaatjes vinden, jammer dat ze niet meer te koop zijn.
Een iets andere variant, met wat meer felroze erin. De bloemen met de brad zijn namelijk van Tilda. Maar ik vond ze er echt heel mooi bij passen.
En deze is op dezelfde manier gemaakt als de blauwe varianten.  Is het geen schatje zo met dat mooie plaatje erop?
Nou dit was het wel even weer aan baby kaarten hoor. Ik zag dat ik dringend wat verjaardags kaarten nodig had, dus dat zal de volgende serie wel zijn. Misschien wel weer een kleuren serie.Wie weet wat ik nog bedenk de komende dagen.
Fijn weekend, liefs Sabine

5 opmerkingen:

 1. Ze zijn beeldig Sabine! Hou maar op over het verschil in kleuren, dat geldt wel voor iedere tint geloof ik en maakt het inkleuren of cardstock er bij zoeken soms knap lastig!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatjes. Ik vind ze stuk voor stuk weer heel mooi. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige meisjes kaarten Sabine, allemaal roze en toch totaal anders alle 5,ze zijn prachtig gemaakt.Fijne zondag,liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh, die plaatjes van Eline! Hartje! Ik ken ze niet, maar vind ze geweldig. Jammer dat ze niet meer te koop zijn, ik had er anders meteen een bups van gekocht. Hoe heet het knipvel, weet je dat?

  BeantwoordenVerwijderen