donderdag 4 oktober 2012

Nog meer kerstkaarten

Overal verschijnen steeds meer kerstkaarten op de blogs en ik moet zeggen dat ik daardoor nog meer kerstkaarten wil maken. Helaas gaat het hobbyen nog niet echt lekker, maar gelukkig heb ik nu eindelijk het idee dat het wat beter begint te gaan.
We zijn er nog lang niet,maar ik slaap gelukkig ook eindelijk wat beter.Dat komt ook mijn humeur ten goede :)

Vorig jaar op de beurs heel veel knipvellen van Marjolein Zweed gekocht, waaronder een aantal kerstvellen. Maar ja toen was kerst al voorbij en verdwenen ze gewoon weer in de kerstbak. Nu eindelijk eens wat kaarten er mee gemaakt. De plaatjes vind ik juist door hun simpelheid zo ontzettend leuk. Het papier van Eline vond ik er super bij passen. En natuurlijk kon ik het niet laten om restjes goed op te maken dus heb ik er meteen 2 gemaakt.


Hierbij een combi van papier van Maja denk ik.Verder iets van papier van Forever Friends de gold-serie van vorig jaar.

Hier nog meer Maja Papier uit de serie van vorig jaar. Vond het wel heel leuk passen bij dit plaatje. En het is weer eens iets anders als rood/groen.
Deze vond ik zelf minder geworden, maar ja soms moet je maar accepteren dat niet alles uitpakt zoals je zelf wil. Er is vast iemand die hem wel mooi vind.

De laatste is een combi van rood en blauw. Ik vind die wel weer erg leuk geworden. Simpel maar elegant. De kerstbal nog een beetje afgewerkt met wat plakpareltjes  van de action. Nu is mijn voorraad kerstkaarten bijna op en hoop  ik dus dat ik snel zelf weer wat kaartjes kan maken.
Geniet van deze mooie herfstdag. Hier schijnt het zonnetje en komen de koolmeesjes weer op het balkon eten.

Liefs Sabine6 opmerkingen:

 1. Hoi Sabine,

  Ben volger geworden. Zoals ik had gezegd op MsWeb.
  Vind het laatste kaartje erg mooi!

  Ik heb zaterdag m'n laatste kuur gehad. Ben er erg naar van. Probeer de (haak)draad weer op te pakken. Maar erg veel zenuwpijn. Dus of het gaat lukken.....

  Bij jou schijnt de zon! Hier komt het met bakken uit de lucht vallen.

  Sterkte en leuk om je te volgen.

  Lieve groet Ada

  www.stijlenzo.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry Sabine ,mijn oog zit dicht ontstoken denk ik,maar je kaartjes zijn mooi hoor wijfie,ik wil je het toch even laten weten
  liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief, je reactie op mijn blog Sabine dank je!
  Ik lees in je vorige posten dat je het ook ff weer niet makkelijk had, hoop dat het weer wat beter gaat.
  Je hebt ondertussen al wel een schitterend voorraadje kerstkaartjes gemaakt, mooi hoor zo verschillend en deze met dat schattige beertje is zo lief!
  Ik denk dat ik ook dit jaar niet iedereen eigen gemaakte kerstkaarten kan sturen, eerst nog even op adem komen, maar och dat komt wel weer.
  Fijn weekend, lieve groet Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk zeg!! Ik vind het zo bijzonder als je een zelfgemaakte kaart krijg. Zelf maak ik ze helaas niet, maar ja, je kan niet alles zelf doen he?!
  Fijne dag!
  X Ilona

  BeantwoordenVerwijderen