zaterdag 27 oktober 2012

Heeeel veeeel kerstkaarten!!!

Ok, ik loop een beetje achter met het plaatsen van mijn kaarten en ik heb er vandaag ook alweer 4 gemaakt. Dus vandaag maar een hele lange post met heel veel kerstkaarten. Dan ben ik weer een beetje bij.Ik had bij Pipoos een nieuw kerst-piramide boek gekocht met schattige honden en kattenplaatjes. Het achtergrond papier is van Marianne design. Ik vond het lichtblauw wel erg leuk.
Deze komt uit hetzelfde blokje. Ik had wat moeite met het roze in het plaatje, maar gelukkig heb ik ook een enorme lading kerstblokjes en vond ik dit papier er prima bij passen.
Dit een weer een meer klassieke kerstkaart. Je ziet het, verschillende soortn papier met elkaar gecombineerd. Anders zit ik in januari weer met allemaal restjes.
Met deze kaart had ik best veel moeite. De kleuren passen er prima bij maar ik vond dat er iets miste. Ik ben er nog steeds niet achter wat het nu precies is.
De nieuwe mal van Joy heeft niet veel nodig. Hij is schitterend in al zijn eenvoud.
Ik heb iemand in mijn kennissen kring die gek is op Mickey en Minnie, dus speciaal voor haar maak ik altijd wat kerstkaarten met Mickey en Minnie. Het achtergrond papier vond ik er helemaal bij passen. Nu maar hopen dat zij het ook een mooie kaart vind.
Ik had ook de smaak te pakken in het maken van een vintage kaarje, al blijf ik het moeilijk vinden. Maar het is weer gelukt.
En daarom nog een met het mooie papier van Maja design. Het is zo mooi bewerkt.
Dit kaartje had ik helemaal uitgedacht. Ik had uit het grote vierkant de kerstster van Eline uitgestanst en ik heb er weer ander achtergrond papier achter geplakt. In rood de ster nog een keer uitgestanst en die er boven op geplakt. Alleen viel het effect helemaal weg. Helaas maar hij is toch wel leuk geworden.
Dit is het laatste kerst kaartje. Wat simpeler weer, met 3 kleine piramide-plaatjes. Het papier is van Rosa Dotje, pere noel.
Zo dit waren ELF kaartjes en ik denk dat jullie het nu wel zat zijn. Hihi. Het is ook ongeveer de langste post die ik ooit heb geschreven. Als jullie halverwege zijn afgehaakt snap ik het best hoor. Fijn weekend. Liefs Sabine
10 opmerkingen:

 1. Allemachtig, volgens mij ben jij al bijna klaar met zo'n productiviteit Sabine! Er zitten hele leuke bij en wat die ene betreft waarbij je schrijft dat het effect helemaal is weggevallen......misschien had je de rode ster moeten laten verspringen ipv hem precies op de andere te plakken?? Maar je hebt gelijk, zo is ie ook super leuk dus who cares hihihi!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat een collectie om u tegen te zeggen,
  echt allemaal piekfijn!
  Nog een gezellige avond, groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sabine,
  Wat een kerstkaarten in één keer, jij weet van aanpakken zeg..
  Ze zijn allemaal mooi en toch heel anders..mooi dat Rosa Dotje papier, ook die met het papier en mal van MD en de Vintage ook schatjes..en..en..allemaal mooi..complimenten..

  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauzers jij hebt niet stil gezeten zeg Sabine top kaarten één voor één
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeeeetje, wat heb jij hard gewerkt! Mooi hoor allemaal,en zo verschillend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou dat schiet lekker op, wat veel kerstkaartjes heb je gemaakt en allemaal even mooi.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zooo, jij was er vanmiddag snel bij, ik had mijn nieuwe post amper geplaatst dank voor je reactie!
  Jij gaat ook als een speer met je kerstkaarten zeg!
  Ik moet er nog aan beginnen maar dit jaar niet voor iedereen zelf iets, gaat niet lukken.
  Ze zijn allemaal prachtig en ik vind natuurlijk de vintage exemplaren het allermooist, kun je goed hoor!
  Fijne week nog
  Lieve groet Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaarten maak je zeg!! En wat heerlijk dat je in mei naar Alanya gaat! Ik zou zo meegaan ;-)
  groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo hallo, dat is een hele collectie. Leuk zeg, heel divers ook. Bij je blauwe kaart waar je wat mist had een vierkantje achter de bloem misschien dat extraatje gegeven? Ik vind de kaart met de kerststress helemaal leuk verzonnen, ik vind de uitwerking zo prima ondanks dat jij het anders in gedachten had. Wat misschien handig is bij een 3d plaatje met zoveel laagjes: dunnere foam. Je plaatjes steken nu heel ver uit, je krijgt een wat subtieler effect met minder dik foam. Maar dat is afhankelijk van wat voor effect je wilt natuurlijk. :) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen