maandag 14 oktober 2013

Er zit weer schot in de zaak

Ja! Eindelijk gaat het weer wat beter en worden er weer een beetje kaartjes gemaakt. Ik ben maar begonnen met een lading kikker-kaartjes, want die gaan hier altijd vrij hard.


Dit is een kaartje met een sketch die ik op pinterest tegen kwam. Alleen toen ik hem in elkaar ging zetten vond ik hem toch niet zo leuk. Na nog meer schuiven is is dit er uit gekomen en lijkt hij niet echt meer op de oorspronkelijke sketch.


Dit kaartje heb ik gemaakt uit restjes. Altijd handig.   Lekker vrolijk zo met de verschillende kleurtjes roze.


Ook deze is gemaakt met restjes en een sketch. Ik begin vaak met een sketch maar eindig vaak toch met een heel ander kaartje. Ik kan me nooit zo goed aan een sketch houden.

Maar toch weer 3 verschillende kikker-kaartjes.
Ik ben er blij mee. Nu is het voordeel natuurlijk dat de plaatjes niet zo moeilijk uit te knippen zijn.

Ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden.
Liefs Sabine


11 opmerkingen:

  1. Hallo Sabine, ik vind je toch een kanjer, je laat het er niet bij zitten en probeert toch te knutselen, Hartstikke goed van je, je kaarten zijn dan ook weer héél leuk met al je kikkertjes, hou vol hoor, je kan het.
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kaartjes passen bij het natte weer, alleen zijn jouw lieve kikkertjes zo mooi!
    Lieve groetjes, Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Sabine, het zijn weer schatjes, de kikkertjes blijven ook zo leuk. Fijn om te horen at het weer wat beter gaat. ik vind ze super! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn dat het weer wat beter met je gaat en super dat je weer aan het kaarten maken bent geslagen. Je kikkerkaarten vind ik altijd hartstikke leuk, ook deze zijn weer zeer geslaagd!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Stuur je jezelf ook even een opkikkertje? Dit zijn wel hele leuke, vrolijke kaarten zeg! Daar kikker je oprecht van op. Leuk dat je van een sketch iets heel anders maakt uiteindelijk en dat maakt ook allemaal helemaal niet uit, de sketch is om te inspireren en als jij er je inspiratie uit haalt maar er lekker je eigen draai aan geeft... heb je alsnog een leuke(re) kaart! Dikke prima dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn dat je weer beter bent. Je kaartjes zijn alledrie superleuk! Ik ben zelf ook gek op die schattige kikkertjes :). Ik heb inderdaad ook vaak dat ik met een sketch begin en dat het uiteindelijk toch iets heel anders wordt hihi. Maar dat maakt toch niets uit, als we maar plezier hebben en een leuk kaartje als resultaat! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke opkikker kaartjes heb je gemaakt, met super mooie kleurtjes. De roze heeft mijn voorkeur. Gr Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Fijn dat het weer wat beter gaat Sabine, ik vind jouw kaartjes altijd zo leuk, lekker fris en mooi van kleur..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuke en vrolijke kaarten Sabine! Je hebt onwijs leuk papier en maakt enige combinaties en dan zo'n olijke kikker er op........succes verzekerd!!
    Zelf heb je ook wel zo'n opkikkertje nodig heb ik begrepen maar gelukkig gaat het weer wat beter!!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie kikkerkaartjes Sabine, wat fijn dat het je weer lukt om een paar kaartjes te maken. Kikkertjes blijven altijd leuk, groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Sabine,
    Heerlijk dat je weer zo lekker bezig bent... Deze kaarten zijn ook weer prachtig. Ik vind de kleuren heel erg mooi.
    Ik wens je een heerlijke dag,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen