vrijdag 13 december 2013

Een beetje pech

Afgelopen dinsdag ging ik naar Blijdorp en helaas heb ik een klein ongelukje gehad met de rolstoel. Je moet je vingers dus ook niet tussen de spaken steken terwijl je remt. Ik zit momenteel dus met een ingetapete hand omdat ik een scheurtje heb in de banden van mijn duim.
Ook de kerstmarkt viel helaas woensdag erg tegen. Ik heb weinig verkocht omdat er altijd al een vrouwtje was met zelfgemaakte kaarten.
Maar ik heb best een leuke dag gehad hoor.

Gelukkig heb ik nog een aardige voorraad kaarten dus ik kan nog wat laten zien.


Toen ik de opdracht voor de kaartjes kreeg heb ik nog wat plaatjes uit de kant-en-klare bak gehaald. En dan is het best lastig om het allemaal te combineren.
Maar het papier van Marianne combineerde prima met dit kaartje. De tekst vond ik ook nog ergens en paste hier prima bij.


Ook nog een kaartje gemaakt met zo'n schattig vogeltje. Het papier past hier natuurlijk geweldig bij.


Dit schattige plaatje van Forever Friends maakte ook een schattig kaartje. Het papier staat er zo leuk bij.

Ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben. Liefs Sabine


9 opmerkingen:

 1. Wat naar van je vingers, dat zal wel heel erg pijn doen. Beterschap er mee! Mijn verkoop achter mijn kraam viel ook tegen, maar gelukkig was het wel gezellig. Leuke kerstkaarten, jij weet alle plaatjes prima te matchen met je restjes papier. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabine,
  Beterschap met je hand, wat lastig ook, je kunt zo weinig..je kaartjes zijn weer leuk, mooie combinatie van plaatje en papiertjes..fijn weekend, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Sabine, wat een pech zeg, met je hand tussen de spaken... Oei dat lijkt me heel pijnlijk. En wat jammer, want nu kun je niet lekker frobelen natuurlijk. Ik hoop dat heel snel over zal gaan en je weer lekker kunt knippen en zo...
  Jammer ook dat de kerstmarkt tegenviel... Wel fijn dat je van de dag zelf hebt genoten...
  Ik wens je een heel mooi weekend, en beterschap met je hand....
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is naar, dat je nu "onthand"bent! Hopelijk geneest het snel! Jammer ook van die kerstmarkt en je hebt nog wel zulke mooie kaartjes! Gelukkig was je dag toch leuk verder en wie weet komen ze toch nog van pas. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou Sabine, heb je handen dubbel hard nodig door je ziekte, word je nog onthand door de rolstoel. Ik hoop dat je hand heel snel geneest. Je serie kaartjes is weer super mooi gemaakt, mooie kleurtjes en plaatjes. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel beterschap met je hand Sabine. Hele leuke kaartjes laat je hier weer zien!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sterkte met je hand, hopelijk kun je gauw weer aan de knutsel! Onbegrijpelijk dat je slecht hebt verkocht want je kaarten zijn heel mooi, deze ook weer!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een LEUKE serie kerstkaartjes Sabine.
  Van ♥-e Beterschap gewenst.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Sabine,
  Pijnlijk en lastig zal het voor je zijn na het ongelukje met je hand, sterkte en beterschap daarmee!!

  Jammer dat je mooie kaarten niet als zoete broodjes over de toonbank gingen,volgens mij is de verkoop door de vele kerst en wintermarkten een beetje overvoerd,plus dat er heel veel creatievelingen zijn die kaarten maken en verkopen.

  Volgende keer misschien meer succes.

  Fijne decembermaand en lieve groet!!
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen