donderdag 19 december 2013

En we zijn er nog niet

Nog steeds is er een voorraadje met kaartjes die ik nog niet heb laten zien. Ik had nog wat blauwe uiltjes verkocht en wilde er toch nog wat bijmaken.
Want ja ik vind ze ook nog steeds erg leuk


Allereerst een met niet al te veel poespas, maar juist wat rustiger om de woorden Kerst zo mooi uit te laten komen. Met wat restjes de fishtail en het rondje gemaakt en met wat plaksteentjes was hij al snel compleet.Bij dit kaartje had ik iets meer werk, want ik wilde de sneeuwster met een andere kleurtje matten, zeg maar. Natuurlijk overgetekend en uitgeknipt. Ik vond het een heel leuk effect geven. Zeker samen met het stukje tekst wat ik natuurlijk precies andersom gekleurd hebt. Hierdoor valt de tekst niet weg tegen de achtergrond.


Als laatste nog een kaartje met een combinatie van papiertjes. Ook hier het geschulpte rondje met fishtail. Nog wat plaksteentje bij het uiltje zelf geplakt bij het hulstblad. Ik blijf ze erg leuk vinden.

Ik wens jullie een fijne dag, nog heel even en dan is het weer weekend. Liefs Sabine

10 opmerkingen:

 1. Het blauw met het rood vind ik een verrassende combinatie!
  Ik wens jij en je familie ook een warme en vreugdevolle Kerstmis toe ...
  Lieve groetjes, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaartjes weer. En ook een leuke combinatie van kleuren. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Of je het geloooft of niet Sabine, ik vind ze helemaal TOP en ben (ondanks de 46 kaarten met uilen die ik zelf heb gemaakt) nog lang niet uiltjesmoe....nou ja, voor dit jaar wel hoor hihihi!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sabine,
  Ik vind ze weer heel erg mooi hoor. Je hebt ze allemaal weer prachtig fijntjes afgewerkt. De grote letters van Kerst vallen mooi op zo...
  Ik wens je een heerlijke dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze weer leuk en vrolijk en gezellig !
  Gezellige (knutsel) week ☺
  Liefsss Erica

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sabine,
  Ik dacht, dat zou Irene moeten zien, maar die had ze al gezien..ze zijn echt heel leuk geworden je uiltjeskaarten en de Kerstmal vind ik ook super, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Uiltjes zijn erg leuk en dat vind ik jouw kaartjes ook! Het woord Kerst komt inderdaad zo heel mooi uit op je kaart! Alvast fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen