maandag 2 december 2013

Fijne feestdagen

Goedemorgen, vandaag nog een stelletje kerstkaarten. Dit keer met een knipvel van Yvonne Creations. Ik knip afwisselend de wat makkelijkere en moeilijkere 3d-plaatjes. Want het kost me altijd veel geduld en energie om het goed te doen.
Deze plaatjes zaten er mooi tussen in, dus prima te doen.


Allereerst een schattig rendier. Ik heb even gestoeid met de juiste kleuren erbij, maar uiteindelijk in mijn restjes bak deze papiertjes gevonden en dat paste prima. Uiteindelijk nog wat parels en sequins erbij.Ook de kerstman mocht natuurlijk niet ontbreken. Ik vond het een echte cola-kerstman als je snapt wat ik bedoel. Het onderste papiertje is heeft een groen streepje maar dat is op de foto wat moeilijk te zien. De fotos worden ook steeds donkerder omdat het vroeg donker is en de afgelopen dagen was het ronduit somber buiten. Gelukkig zie ik momenteel blauwe lucht als ik naar buiten kijk.


Ook zat er deze sneeuwman bij. Een hele andere kleur combinatie. Maar wel hartstikke leuk, want nu kon ik op zoek naar blauwe kerstpapiertjes. Die heb ik wel, maar worden niet zo vaak gebruikt.
Ik vind ze alle drie erg geslaagd.

Ik ga vandaag weer verder voor de kerstmarkt spullen en kaarten en wil ook de herfst spullen in huis gaan opruimen. Fijne week, liefs Sabine

9 opmerkingen:

 1. Je kleurencombinaties zijn altijd perfect hoor! Zo ook bij deze drie kaarten. Leuke plaatjes en de papiertjes passen er precies bij, mooie kleurtjes ook die van de sneeuwman!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabine,
  Je kaartjes met het leuke knipvel zijn prachtig, mooie combi van papier en plaatjes, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaartjes heb je weer gemaakt sabine! Ja lekker de herfstspullen aande kant en laat de kerst maar komen! Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 3D knippen is echt geen fluitje van een cent en ik heb er steeds meer moeite mee Sabine. Wat heb je toch enig papier in je voorraad, deze kaarten zijn ook weer zo leuk!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En je hebt er weer een paar bij, wat een leukerds !
  Gezellige nieuwe week gewenst ☺
  Grtjs & liefs Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Sabine, ik begrijp dat je moeite hebt met knippen, maar ik vind het super van je dat je toch lekker met je kaartjes maken verder gaat.
  Je hebt drie prachtige, schattige kerstkaarten gemaakt.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuke kaartjes Sabine, heel erg mooi gemaakt!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Sabine,
  Deze zijn ook prachtig, vooral de sneeuwman, die heeft toch wel mijn voorkeur.
  Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Sabine het zij weer 3 bjoeties. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen