dinsdag 17 december 2013

Uit de voorraad

Goedemorgen, vandaag heb ik weer wat kaartjes voor jullie, maar allereerst moet ik even een misverstandje uit de wereld helpen. Een aantal van jullie dachten dat ik de vorige kaartjes gemaakt had met mijn zere vinger en duim. Dit is niet het geval hoor, ik had nog wat kaarten nog niet aan jullie laten zien en daar pluk ik nu de vruchten nog van.

Gisteren opnieuw bij de fysio geweest en ik heb nu een lichtgewicht spalk waardoor ik mijn duim niet kan bewegen en het herstel bevorderd wordt. Hartstikke lastig natuurlijk en op twee krukken lopen wat ik normaal doe is er ook niet bij. Maar we wachten gewoon geduldig tot het beter gaat, al kan het totale herstel in de weken gaan lopen.

Maar ik had nog een aardig voorraadje en ik kan jullie dus ook nog wel het een en ander laten zien.Ik kwam in mijn knipselvellen-bak deze schattige beertjes tegen en daar moest ik wat mee doen. Maar ze waren wel wat lastig qua kleur. Uiteindelijk lukte het prima met dit houten achtergrondje van MD en een stukje onbekend rest-papier.


Ik had nog zo'n zelfde beertje maar dan van de andere kant en met een ander houtnerfje was ook dit kaartje redelijk vlot gemaakt.


Ook kwam ik deze kerstman tegen en daar is het laatste stukje papier naartoe gegaan. Zo had ik drie kaartjes met een totaal ander gezicht met voor een deel hetzelfde papier.

Ik ga zo op kraamvisite en wens jullie een fijne dag. Liefs Sabine


9 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze weer mooi en sfeervol geworden!
  Ik wens je veel beterschap toe, liefs Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabine, ik wens je heeeeel veel beterschap met je hand. Ik dacht idd dat je met je gewonde hand aan de slag was gegaan. Gelukkig ben je wijs genoeg on dat uit je hoofd te laten. Deze serie kaartjes is ook weer super mooi gemaakt. Volgens mij heb je al een heel groot aantal kaartjes, ik hoop voor je dat je die niet allemaal zelf hoeft te schrijven, pfff. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joh Sabine, ik wist niet dat je in de lappenmand zat. wat super vervelend en je bent net zo heerlijk op dreef met al je leuke kaartjes...straks is de voorraad op en kun je even niets, dat is afzien!!!! Heel veel beterschap maar verstandig dat je de rust neemt, hoop dat het snel goed komt!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sabine,
  Ooooh ik dacht al, dat jij dat kon met je zere duim, niet dus..ze zijn weer leuk hoor, leuke plaatjes en weer mooie achtergrondjes, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte hoor, met je spalk. Het moet maar, al belemmert het je lopen. Maar leuk is het niet. Deze kaartjes zijn ook weer erg schattig en zo netjes gemaakt ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sabine,
  Ze zijn leuk hoor. Mooi dat je er een flink stel op voorraad had liggen, want nee, knippen zie ik je niet doen nu... Doe maar rustig aan, dan gaat het herstel alleen maar sneller...
  Ik hoop dat het bij een paar weekjes blijft en niet meer weken...
  Ik wens je een heerlijke avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Sabine
  Wat zijn je kaarten weer schattig, met hetzelfde papier en zo verschillend, toppie gemaakt hoor.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Succes met je duim !
  Leuk hoor zijn je kaartjes weer ☺
  Gezellige (knutsel) week ☺
  Liefsss Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen