donderdag 5 december 2013

Heerlijk avondje is gekomen...

Misschien had ik beter als titel kunnen gebruiken; Hoor de wind waait door de bomen. Vandaag schijnt de tweede storm van dit jaar over Nederland te trekken. Die arme Sinterklaas heeft het maar zwaar vanavond.  Ik niet, want ik blijf  lekker thuis vandaag. Gisteren een drukke dag gehad en dat heeft toch altijd een beetje zijn weerslag op mij. Ik ga vandaag dus weer vrolijk verder met de kerstkaartjes.

Ik heb ondertussen ook het volgende knipvel opgeknipt en gebruikt. Mijn buurvrouw is gek van dieren dus het vel ook wel een beetje gekocht met haar in gedachten.Is het geen schatje? Ik vond het zulke lieve plaatjes, die hebben niet zoveel nodig. De swirl heb ik ooit eens gekregen bij een swap en die paste hier wel heel erg leuk bij.Een schattige poes, en hier heb ik eens een compleet andere sketch gebruikt dan ik normaal doe, maar vond wel dat het plaatje centraal moest staan.


De laatste met een schattige hond in het raam. Ook hier alleen wat bloemetjes toegevoegd en verder niet teveel.
Ik vond ze erg schattig.
Vandaag ga ik weer verder met een knipvel, ben er al aan begonnen en 1 plaatje is af, dus nog wel wat te knippen vandaag.

Liefs Sabine


7 opmerkingen:

 1. Het zijn inderdaad erg leuke plaatjes, ik vind je eerste kaart het allermooist maar ook de andere twee zijn prachtig!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben inmiddels code ROOD, scholen zijn om 12 uur dicht gegaan en het gaat te keer....bijna eng en het ergste moet komen....Sint heeft het heeeeel zwaaaaaaaar vanavond!!!
  Je kaarten zijn weer enig Sabine!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sabine,
  Hier is het ook slecht weer hoor, het onweert nu zelfs,veel wind en regen..niks aan..
  Je kaartjes zijn weer schattig, mooi gemaakt, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vreselijk weer, gelukkig was het droog en redelijk rustig toen de Sint aankwam bij school. Dit zijn weer drie mooie en heel gezellige kaartjes, Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze zijn ook weer mooi, en de cognac kleur daar gaat mijn voorkeur naar uit. Is weer eens wat anders. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sabine,
  De hele dag al raast de storm rond ons huis, maar volgens mij hebben we nu het hoogtepunt pas... Wat een kabaal buiten, ik ben heel benieuwd of er weer een boom omgaat hier in de buurt. Een paar weken geleden was dat wel het geval, drie huizen naast ons, de boom van de gemeente die er naast staat lag in hun tuin, gelukkig geen schade... We zitten hier in de oranje-zone dus het spookt goed...
  Je kaarten zijn weer prachtig, zoals we van je gewend zijn...
  Lekker rustig aan vandaag Sabine, dan breekt het lijntje niet en kun je een andere dag weer meer aan...
  Ik wens je een heerlijke avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen