zondag 16 maart 2014

A star is born

Goedemorgen, vandaag weer wat verschillende kaartjes om te laten zien. Dit keer omdat er verschillende ideeen kwamen, en die wil ik dan toch uitvoeren.


Allereerst een kaartje wat ik een beetje op pinterest had gezien, maar dan voornamelijk het onderste randje. Was wel met een ander randje, maar het idee is hetzelfde. Ik vond het toch niet zo leuk, maar wilde het kaartje toch afmaken. Toen stempelde ik ook nog eens de tekst er maar half op. Vandaar de bloementoef. Gelukkig is de tekst rechts wel gelukt. Uiteindelijk was het een kaartje met hobbels.


Ook wilde ik mijn huisjes stans gaan gebruiken. Die ging gelukkig wat makkelijker. En daar ben ik ook wat meer tevreden over.
Het papier is van 4 heures 37. Was weer eens heel ander papier dan ik gewend was.Voor mijn beste vriend maakte ik dit lieve kaartje. Hij heeft zelf een klein hondje en de tas en schoenen pasten ook wel heel goed bij hem. Ook de sterren zijn helemaal zijn ding.

Het was weer een bonte mix maar wel heel leuk om te maken.
Ik wens jullie een fijne zondag. Liefs Sabine


10 opmerkingen:

 1. Dat is het belangrijkste Sabine, dat je er zoveel plezier aan hebt beleefd. Je kaarten zijn super geworden zeg, ik herken het papier meteen, het is aparter papier, dat klopt, maar wel heel mooi. Ook het kaartje voor je vriend is echt een dotje, met het hondje. Fijne zondag, groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker bezig geweest toch en je foutjes heb je goed op kunnen lossen. Leuk dat je babykaart geen standaard kleuren heeft, dit is weer eens heel wat anders. Je andere twee kaarten zijn ook leuk geworden. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laat ik nu de kaart "met hobbels" de allerleukste vinden Sabine......goed dat je niet hebt opgegeven!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig opgelost en het is een heel mooi kaartje zo! De twee andere ook, maar net als Irene vind ik je eerste het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo Sabine jij bent goed bezig geweest! Drie prachtige kaartjes heb je gemaakt zeg :)
  enne... die foutjes ziet niemand!

  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig weer Sabine, schitterend kaartjes met leuke plaatjes. Prachtig DP heb je gebruikt.
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Soms moeten we wel eens creatief zijn als iets niet lukt, ik vind je 1ste kaartje ook het mooiste, qua kleur en de andere 2 zijn ook schattig, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Sabine
  Wat een schatjes van kaarten heb je gemaakt, de één is nog leuker dan de ander, als ik mocht kiezen, ik zou het niet weten zo leuk zijn ze, fijne zondag nog.
  liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn allemaal weer helemaal leuk Sabine, zeker die voor je beste vriend...
  Ik wens je een heel fijne avond en een heerlijke nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kaarten vooral de bovenste is een topper.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen