donderdag 27 maart 2014

Beterschap

Goedenmiddag, eigenlijk was het de bedoeling om dit bericht vanmorgen al te tikken, maar ik wilde graag voor de middag naar de grote Lidl die hier in Rotterdam is gekomen. En het is inderdaad een mooie grote winkel. Ik kwam met veel te veel thuis natuurlijk, maar ik vind winkelen in een supermarkt ook nog steeds echt leuk. Maar genoeg over de supermarkt en mijn boodschappen.


Ik kreeg de vraag of ik niet wat algemenere beterschapskaarten kon maken. Natuurlijk kan ik dat. Maar deze vond ik uiteindelijk toch niet zo geslaagd. Ik vind het papier denk ik te druk geworden. Ook valt mijn tekst een beetje weg in de achtergrond.


Nu ben ik ook niet zo heel goed met rechthoekige plaatjes maar ik vind deze best aardig gelukt. Hij is ook wat rustiger dan het vorige kaartje. En de kleuren passen mooi bij elkaar.


Deze vind ik zelf het mooiste geworden. Vrij rustig door het kleurgebruik en eigenlijk helemaal mijn eigen stijl. Vind het wel leuk om weer eens wat andere plaatjes te gebruiken.
Kortom ik ben niet echt ontevreden en dat is uiteindelijk het belangrijkste.

Fijne dag nog, liefs Sabine


6 opmerkingen:

 1. Hallo Sabine
  Wat super dat er een grote Lidll is bij je in de buurt, hier zijn ze klein en hebben niet alles,.
  Ik vind je kaarten prachtig zo , juist helemaal niet te druk, prachtig gemaakt.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabine,
  Ze zijn all 3 erg mooi geworden, het is wel jammer dat bij de 1ste de tekst niet te zien is, je kunt de tekst ook gewoon op wit stempelen en dan matten op een kleurtje, ziet er ook mooi uit, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je eerste is inderdaad wat uitbundig qua kleur, maar daar zijn ook liefhebbers van! Je derde is ook mijn favoriet, net als de tweede net iets rustigere kleuren. Mooi! Mag ik vragen welk foam jou gebruikt? Op de foto lijken de piramide plaatjes namelijk best wel een 'hoge' toren. Als dat juist de bedoeling is vooral zo laten hoor, maar ik gebruik in die gevallen vaak een dunne foam (0,5 of 1,0 mm) zodat je een wat subtielere opbouw hebt. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sabine,
  Ik vind die eerste juist heerlijk vrolijk en gezellig. Zo zie je maar, smaken verschillen natuurlijk... maar alledrie zijn ze weer prachtig, a la Sabine...
  Ik wens je een heerlijke zonnige dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleurrijke kaartjes, erg vrolijk ☺
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen