vrijdag 25 april 2014

Warm winter wishes

Goedemorgen, ze voorspellen vandaag 23 graden en ik ben volop bezig met kerstkaarten. Ja ach, het blijft een hobby zullen we maar zeggen. En aangezien ik er 50 nodig heb eind september, probeer ik toch regelmatig wat kaartjes te maken.


Deze mal heb ik al een tijdje maar niet zo vaak gebruikt. Vind de mal geweldig, maar vind de rest van de kaart zo rustig worden. Maar een heel druk achtergrond papiertje was ook geen succes. En het is weer eens wat anders.


Met hetzelfde groen heb ik nog een kaartje gemaakt, dit keer wel met wat drukker achtergrond papier erbij. En nu lijkt het of de 2 achtergronden hetzelfde zijn qua kleur, maar de liggende is groen/rood en de staande is blauw/rood maar dat is op de foto niet zo goed te zien.


En als laatste nog 1 in compleet andere kleuren. Het is een wat feller rood dan de andere kaartjes ondanks dat ze bij elkaar in 1 pakketje zaten. Ik vind het wel een leuk kaartje geworden, ook zo met de kerstroos erbij.

Er liggen er nog 2, die bijna klaar zijn maar daar ben ik nog niet tevreden over dus die komen nog.
Ik wens jullie alvast een fijn weekend.
Liefs Sabine


zaterdag 19 april 2014

Mooie inktrandjes

Goedemorgen, wat heb ik een hoop leuke reacties van jullie gehad op mijn vorige kaartjes. Ik hoop dat deze weer net zo goed worden ontvangen.
Ik heb sinds kort een nieuw inkt-dingetje. Namelijk de Chalk Edger van Prima Marketing.
Een inktblokje wat echt mooi ergonomisch is gevormd en waardoor ik hem makkelijker kan vasthouden en gebruiken.
Ik heb ondertussen nog wat meer kleuren dan licht bruin, maar ik ben er echt heel blij mee.
En ik heb er meteen mooie kaartjes mee gemaakt.


Ik had ook nog een papier blokje waar ik nog niet zoveel mee had gedaan dus dat kwam wel goed uit. Ik heb een sketch van Pinterest geplukt en daar dit kaartje mee gemaakt.


Ook had ik nog de teksten van Dutch Dubadoo waar ik nog niet zoveel mee had gedaan. Ik vond dit dan ook wel erg leuk geworden. Niet al te moeilijk maar wel een gezellig kaartje.


Mijn laatste kaartje is op dezelfde manier gemaakt maar heb ik het gele vierkantje gedraaid en daar de tekst opgeplakt. Ook dit kaartje afgewerkt met een inktrandje.
En zo had ik toch weer 3 nieuwe beterschapskaartjes. Een van de weinige bakken die nog niet helemaal vol is.

Ik ga zo mijn verjaardag alvast vieren. Ik ben aanstaande woensdag jarig maar op een zaterdag je verjaardag vieren is altijd handiger.
Ik wens jullie een  fijn paasweekend vol zon, liefde en lekker eten. En natuurlijk veel ideeën voor leuke kaartjes.
Liefs Sabine


woensdag 16 april 2014

Van alle restjes...

Goedemorgen, vandaag weer verschillende kaartjes om te laten zien.
Het zijn dit keer ook echt compleet verschillende kaarten. 2 had ik er gemaakt naar aanleiding van een uitdaging op een forum en 1 is gemaakt om de restjes op te maken.


Dit kaartje is gemaakt naar aanleiding van een sketch. Het papier had ik vaker gebruikt maar de plaatjes eigenlijk helemaal niet. Maar het is toch wel een schattig kaartje geworden.


Dit is een kaartje wat ik maakte naar aanleiding van een kaartje van Pinterest. Ook moesten er pijlen op het papier staan. Ik vind het wel een leuke kaart geworden, ondanks dat het helemaal buiten mijn comfort zone ligt. Ik vind hem behoorlijk CAS voor mijn doen.


Het laatste kaartje is gemaakt naar aanleiding van het kikkerplaatje. Dit ligt zeker al 3 jaar in een bakje met rommeltjes. Iedere keer wel denken; oh dat is een leuk plaatje, maar er vervolgens niks mee doen. Nu heb ik er een kaartje mee gemaakt. Het tekstje is van Dutch Dubadoo.
Ik wens jullie een fijne dag, hier weer een dagje rennen en vliegen. Liefs Sabine


zondag 13 april 2014

Stoer jongetje

Goedemorgen, vandaag weer een lekkere zonnige dag. Gisteren zijn we met de rolstoel lekker een heel eind wezen wandelen en toen was het ook al zulk lekker weer.

Ik heb weer 2 baby kaartjes voor jullie. Het zijn 2 compleet verschillende kaartjes, de enige overeenkomst is het "wolkje" waar de tekst op gestempeld staat. Maar onder het mom van dat er dingen opgemaakt moeten worden, vond ik deze wolkjes en wilde ik er iets mee doen.


Allereerst een kaartje voor een jongetje. Het papier had ik al een tijdje, maar veel te weinig mee gedaan. Ook had ik nog verschillende stickers erbij. Hier het T-shirtje van gebruikt. Het strookje achter het rondje vond ik al druk genoeg met alle pakjes en speelgoedjes, dus wilde er niet teveel bij doen. Al vond ik het wel weer erg leuk om al die glimsteentjes te gebruiken.



Het meiden kaartje is heel anders geworden. Deze olifant had ik een tijdje geleden al uitgeknipt en wist eigenlijk niet zo goed wat ik er mee moest doen. Het kon voor een baby kaartje maar ik vond dat het ook voor andere gelegenheden moest kunnen. Uiteindelijk is het toch een baby kaartje geworden. Ook hier het wolkje gebruikt, en in hetzelfde zakje als de wolkjes vond ik ook de vlindertjes die je ziet. Ik vond ze er super bijpassen dus heb ze ook meteen gebruikt.

Ik wens jullie een hele fijne zondag. Liefs Sabine

donderdag 10 april 2014

Veel liefs

Goedemorgen, vandaag weer 3 nieuwe kaartjes van mijn hand. Het iets minder mooie weer nodigt natuurlijk ook meteen weer uit om lekker kaartjes te maken.


Ik had een heel mooi blokje papier van Graphic 45, botanical tea gekocht. Vol met zachte pastel kleuren en mooie bloemen en dieren. Daar heb ik bovenstaand kaartje dan ook mee gemaakt. Ik vind het zelf echt een enorm schattig kaartje geworden. Mooi rustig en voor veel gelegenheden geschikt.


Met hetzelfde papier maakte ik dit kaartje. Dit keer in combinatie met ribbelkarton. En ook dit vond ik een goed succes. Meteen mijn nieuwe malletje gebruikt van Memory box. Het hangertje wel gevuld met zilver papier natuurlijk, al had groen hier ook prima gekunt.



Het laatste kaartje is met hetzelfde principe gemaakt, alleen met ander papier. Dit was wat papier wat ik toegestuurd kreeg samen met een bestelling. Wat bloemetjes erbij en toen was het een Moederdag kaartje geworden. Hij is ook al samen met het eerste kaartje naar iemand toe die ze graag wilde hebben.

Ik wens jullie een fijne donderdag, liefs Sabine

zondag 6 april 2014

Prettige feestdagen

Goedemorgen op deze vroege zondag. Heel de week moest ik er voor allerhande dingen vroeg uit en de wekker zetten. Vanmorgen kon ik lekker uitslapen en ja dan ben je natuurlijk gewoon om 6 uur wakker.
Ach we hebben nog een lange dag voor ons moet ik maar denken.
Ik heb weer 2 kerstkaartjes gemaakt. Het was wel lastig om de nodige inspiratie te vinden.



Maar het plaatje was al geknipt en dan moet ik er ook wat mee doen. Gezellige papiertjes erbij gezocht en weer eens een ander figuurtje gebruikt. Ik heb heel veel van die hexagon-mallen bij elkaar, maar ik gebruik ze eigenlijk veel te weinig. Want het is meteen een heel ander gezicht.


Het andere kaartje is met een oud plaatje van Eline. Het blijft een schattig meisje. Het papier van dezelfde serie erbij gepakt. Het paste goed bij elkaar al blijf ik een roze kerstkaartje een beetje vreemd vinden. Maar er zijn er weer 2 klaar voor de voorraad.

Ik wens jullie een fijne zondag, liefs Sabine

woensdag 2 april 2014

Hoera

Goedemorgen, iemand gisteren nog in een 1 april grap getrapt? Ik heb zelf heel erg moeten lachen om de reacties op het weerbericht bij editie nl. Daar zou het in het weekend 3 graden met sneeuwbuien worden. En iedereen was in paniek. Kan ik om lachen, maar misschien ben ik de enige?

Ik heb weer drie leuke kaartjes om te laten zien. Ik kreeg de vraag om een kaartje te maken voor een computerfreak die 12 werd. Toevallig de week ervoor prachtige knipvellen ervoor binnen gekregen.


Ik heb lekkere vrolijke kleuren gebruikt. Dit geel en blauw zat ook in het plaatje. En het is wat moeilijk te zien maar er staan allemaal plusjes en minnetjes op. Vond ik dus prima bij zo'n pc-kaartje passen.


Ook hierbij de kleuren uitgezocht die bij het plaatje pasten, maar natuurlijk moesten het wel stoere kleuren blijven. Ik had nog een klein stukje van dit gestreepte papier en als gewoon vierkant viel het wat klein uit, maar zo als ruit paste het prima.


Dit is het kaartje wat uiteindelijk gekozen is. Hier zie je het andere stukje met de strepen. Ik heb ze dus in een andere volgorde gemaakt dan ik ze nu laat zien. Maar lekker fleurig door het oranje. En hartstikke leuk zo met het bekende duimpje. Ondertussen heeft ze de kaartjes ontvangen, want er waren nog wat wensen, en ze liet al snel weten er super blij mee te zijn. Kijk en daar doe ik het dan voor. Fijne dag, geniet van de zon. Liefs Sabine