zondag 12 maart 2017

Gefeliciteerd

Goedemorgen, ook de felicitatie kaarten moeten nog steeds aangevuld worden. Ze verdwijnen harder dan ze gemaakt kunnen worden. Maar goed, ik heb nog wat op de pc staan dat jullie nog niet gezien hebben.


Ook deze kaarten komen uit een deco-time. Ik vond dit zo'n schattig hoedje met die bloemetjes eromheen. Ik heb het plaatje gemat en de knijpers en het bloemetje ernaast verhoogd opgeplakt.
Het gefeliciteerd heb ik geembosst met clear embossingpoeder. Dat maakt het helemaal af.


Het tweede kaartje is wat drukker. Maar ik vond het wel weer een ander bijzonder kaartje zo. Is weer eens iets anders. Hier mij keurig aan de sketch gehouden zoals bedoeld. Ik heb alleen gefeliciteerd erbij gestempeld en de plakparels toegevoegd.

Ik kreeg naar aanleiding van de buddy wat vragen maar een buddy is een stukje stof ( nu dus een panty) gevuld met talkpoeder. Hierdoor is je papier minder/niet statisch als je gaat embossen. En blijven de embossingkorreltjes alleen op de versamark-inkt zitten en niet op de rest van het papier. Hierdoor word je afdruk ook duidelijker

Ik hoop dat jullie ze weer leuk vinden, liefs Sabine

12 opmerkingen:

 1. Mooie kaarten heb je gemaakt Sabine.
  Leuke details heb je erbij gemaakt.
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze alle 2 erg leuk Sabine. Leuk om je eigen draai er asn te geven. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaarten zijn weer prachtig Sabine, mooi van kleur en leuke details.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sabine, alweer twee heel mooie kaartjes! EN je buddy, ik ken het, je legt het duidelijk uit. Het kan volgens mij ook met bloem of maizena. Ik ben altijd nog van plan om het te maken, maar het komt er maar niet van....
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Twee hele mooie kaarten Sabine,
  ik vond vooral de 1ste met de mooie hoed, heel leuk!
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het zeker twee hele leuke kaartjes Sabine....prachtig!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 2 hele mooie kaarten, Sabine.Mooi designpapier en een superleuk plaatje met de koffer.

  Groetjes, Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zijn twee hele lieve en mooie felicitatiekaarten geworden Sabine. Mijn favoriet is wel de bovenste, doet me aan zomer én vakantie denken..hihi. Je hebt ze allebei tiptop afgewerkt vind ik.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaartje allebei, veel zorg aan besteed ook! Ik gebruik de buddy ook altijd voor ik ga stempelen met Watermark, een fijn hulpje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. goede tip! ik zag die zakjes die je kan kopen maar wist dat het op een andere manier ook kon.. ik ga er toch een maken. eens proberen. 2 mooie kaarten heb je gemaakt. groeten miranda k

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Twee hele mooie kaartjes, lekker zomers allebei. Fijn dat je zoveel kaartjes kan verkopen....alleen vervelend dat je dan steeds nieuwe moet maken, haha.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen