dinsdag 8 mei 2018

Kerst 2018 #19

Goedemorgen, het heeft even geduurd maar daar ben ik weer met een post. Het is niet dat ik geen foto's heb, al word dat ook steeds minder, maar ik heb gewoon geen tijd gehad om langs te komen en een blogpost te schrijven.

Mijn vrijwilligerswerk en het sporten slokt zo'n beetje alle vrije tijd op die ik heb en dan komen andere dingen even op een lager pitje te staan. Maar ik heb er nu in ieder geval even tijd voor gemaakt om een post te schrijven, ik hoop vanmiddag ook even bij jullie langs te komen.
Maar genoeg gekletst, ik heb weer verschillende kerstkaarten voor jullie.


Deze komt uit een Hobbykaart. Wel wat aangepast naar mijn eigen formaat en ook niet alle frutsel overgenomen. Het is een leuke simpele kaart geworden.


Ook deze komt uit een Hobbykaart, zo af en toe blader ik er eens wat door en scheur er dan alvast uit wat ik wil gebruiken. Zo ook deze geweldige uil. Die is in 3D opgebouwd. Op de hartjes in de boom wat glitter gedaan maar dat is op de foto niet te zien helaas.


Dit is een kaart met een plaatje uit een stansblok en ik denk zelfs dat hij van SL zelf is. Zo niet, komt hij vast en zeker bij de action vandaag. Het papier is wel van SL, ik heb oudere en recentere lijnen door elkaar gebruikt.


Het laatste kaartje is met een plaatje van de action maar het papier is van Maja. Ook een kantje gebruikt van de action om het rood een beetje te breken. Het is een beetje raar rendier zo tussen de dennenappels, moest in het begin echt wel 2x kijken.

Ik ga zo de notulen maken van de vergadering en ik hoop vanmiddag even lekker in het zonnetje bij jullie creatie's te komen kijken.

Liefs Sabine

13 opmerkingen:

 1. Hey hey. Ik ben hier precies ook al even niet geweest.
  Ik vind 1 en 3 heel mooi. Die stralen zo' n echte winterse sfeer uit. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige reeks Sabine ...
  Geniet van het zomers weertje ...
  Lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn weer top Sabine, je brengt verkoeling op een warme dag hihi! Rustig aan hoor, lekker buiten genieten...de rest komt wel weer want helaas zitten we over een paar dagen weer binnen als de berichten kloppen!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn weer mooie kaartjes, erg mooi papier bij de laatste, ook de vakjeskaart vind ik erg leuk.
  Lekker genieten van 't mooie weer,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke kaartjes weer Sabine. Met die uil is super!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sabine,
  Nou dan ben je zeker druk zeg. En dat je dan toch nog zoveel kaartjes kunt laten zien. Ze zijn stuk voor stuk weer heel mooi. En zo heb je er een boel bij voor je kerstvoorraad.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaarten heb je gemaakt.
  Wat heb je het toch druk, maar dat houd je wel lekker bezig ....
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kerstkaartjes heb je weer gemaakt, die met het uiltje vind ik erg schattig! Wat een drukke dagen heb je gehad, probeer ook tussendoor nog lekker te genieten van de zon!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je mooie serie kerstkaarten én de achtergrond van je blog brengt wat verkoeling vandaag Sabine. Leuk zoals je uit boeken toch hele "eigen" kaarten weet te maken. Mooie materialen hoor.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heeft misschien even geduurd Sabine. Maar je bent er gelijk met 4 hele mooie kaarten. Allemaal erg lek gemaakt met deze mooie materialen. Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kerstkaarten heb je gemaakt, GROETJES ADA

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  ดูหนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Beautiful image the building You chose well for the theme.
  Your blog is very nice,Thanks for sharing good blog.
  ออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen