donderdag 26 juli 2012

Genieten

Wat heb ik genoten zeg, van mijn dagje strand gisteren. Lekker met een windje aan het strand gelegen. En doordat ik met de trein ging, had ik ook geen last van file's.

Voor vandaag stonden er wat afspraken op de agenda, dus heb ik tussen alles door lekker zitten knutselen.

Vier verschillende kaartjes, maar allemaal met hetzelfde kleurpatroon. Lekker een beetje restjes opmaken.Vanmorgen bij Pipoos, nog een bloemenmal van Joy crafs gekocht, was eigenlijk op zoek naar vlinders maar die hadden ze niet. Dit omdat ik gister dit tegen kwam op de blog bij Judith en ik dat toch wel erg leuk vond. Heb er mijn eigen draai aan gegeven, en vond het wel een leuk resultaat geworden.

Ook wilde ik jullie een krans laten zien, die bij mij aan de muur hangt. Vroeger hing er een klok maar die viel naar beneden en was kapot en ik vond dit eigenlijk wel leuker.Ook vanavond nog even genoten van mijn uitzicht vanaf mijn balkon. Onder mij zit een grote onkruid tuin van de gemeente maar ik zag vanavond dat er heel schattig allemaal witte bloemen bij zitten. Geen idee wat voor bloemen het zijn en ik kreeg ze ook niet scherp op de foto, dus dat zal ik morgen maar eens van dichtbij gaan doen. De plantjes op mijn balkon doen het ook wisselend, zoals je ziet.


De bovenste is de bak rechts, die staat vol in bloei en de onderste is de bak links en die is een beetje zielig. Er zitten genoeg knoppen in maar hij komt niet echt tot leven.
Geniet nog even van mijn uitzicht en tot snel.Liefs Sabine

2 opmerkingen:

 1. Ha Sabine, leuk uitzicht!
  Mooie kaarten zeg, dat is meer dan gefrobel!
  Fijn weekend
  Liefs
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou ook wel van clean and simple kaarten. Ik vind vooral je eerste twee kaarten erg leuk door de kleuren, de opzet en de sterren.

  BeantwoordenVerwijderen