zondag 5 augustus 2012

Te weinig tijd ;)

Hebben jullie dat nu ook, eigenlijk te weinig tijd om alles te doen wat je zou willlen doen? Ik ben al 2 dagen alleen maar bezig met opruimen en schoonmaken. Ik ergerde me al een tijd aan zowat alles hier in huis. Nu heb ik maar een klein huisje, met 1 slaapkamer. Mijn hobbyspullen staan dus ook in de woonkamer op de eettafel en in een kleine kast naast de tafel. En die tafel werd steeds voller en de slaapkamer ook, want ja als je veel spullen hebt, zal je deze ook moeten organiseren.

Gister maar eens begonnen met de kledingkast uit te mesten, en jawel daar had ik na een halve dag ruimte. De stofzuiger kon dus weer de woonkamer uit en in de kledingkast. Ik heb wat plankjes in de slaapkamer en daar lagen zowel kaarten spullen op, als bakken met kaarten die klaar zijn als heel veel oude boekjes als sieraden spullen op.

En alles wat in de slaapkamer lag werd dus ook niet gebruikt bij het hobbyen. Dus doos met boeken naar de berging, 2 grote dozen gekocht bij de blokker en daar heel veel ingestopt en die staan dus nu mooi in het tv meubel en dus bij de hand met knutselen. Zo bleef ik dus met spullen schuiven en vooral heel veel weg doen. De berging is weer wat dozen rijker en mijn hoofd een stuk leger.

Ik heb dus ook nog niet echt geknutseld vandaag of gisteren. Mijn vader heeft gisteren de rolgordijnen opgehangen in de slaapkamer dus die is ook weer spic en span.
En nu lekker een avondje niks doen, beetje olympische spelen kijken enzo. En dan morgen weer eens lekker kaarten maken, heb zoveel leuke ideeen.Maar voor vandaag mogen jullie het met dit kaartje doen. Die had ik van de week al gemaakt maar mijn kaarten waren op, dus die heb ik net nog in elkaar gezet.

Ook kreeg ik vrijdag avond nog een heel lief cadeautje van mijn buurvrouw die er altijd voor me is, en gister ook heel lief heeft geholpen met sjouwen en vuil weggooien.
Kijk maar eens hoe lief.

Voor nu  nog een hele fijne avond en tot snel weer.

Liefs Sabine

2 opmerkingen:

 1. Bedankt voor je lieve reactie.
  Bij mij is het een beetje hetzelfde,
  ik vind jouw kaarten super, maar zou
  er zelf de tijd niet kunnen voor maken.
  Gelukkig heeft iedereen zijn eigen ding.

  Nog een gezellige avond,
  liefs Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Sabine,
  Waar blijven nou die volgers bij jou????
  Je bent zo goed bezig, en een bezige bij!!!!
  Morgen staat er een post bij mij met een linkje naar Jacqueline's blog.
  Moet je eens gaan kijken bij haar, heel leuk blog!
  Fijne week,
  liefs
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen