woensdag 8 augustus 2012

Vlinders

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers bedanken; Corrie en Cindy, leuk dat jullie mij gevonden hebben en mij zijn gaan volgen.

Ik heb ze gevonden, de vlinders van Joy. En ben er meteen mee aan de slag gegaan. Ook heb ik mijn cuttlebug mallen maar weer eens uit het stof gehaald, want die gebruik ik veel te weinig. En dat komt eigenlijk omdat ik voornamelijk op vierkante kaarten werk, met als basis een stuk papier van 12x12 cm. En dat past niet in 1 keer in zo'n embossing mal. Maar ik heb ze dus gewoon in 2en gesneden en 6 cm breed past wel.

Misschien een beetje moeilijk te zien, maar onder elke gekleurde vlinder zit nog een papieren vlinder. Het papier is van Eline Pellinkhof. Ik vind dat zulk mooi papier, dus alle restjes worden trouw bewaard en kwamen dus nu goed van pas.

De stipjes-embossingmal kocht ik in maart op de hobbybeurs in Den Bosch en ik vind die toch wel echt geweldig. Lekker neutraal.

Bij de bovenstaande heb ik papier van Magnolia gebruikt, ik vond het prima passen zo met die vlinders. Ik hoop dat jullie er weer wat inspiratie uit op kunnen doen, ik vond de inspiratie voor deze kaarten hierFijne avond en tot snel.

Liefs Sabine

3 opmerkingen:

 1. Wat een gave mallen heb je gebruikt. Deze vlinders hebben een heel chique effect! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn drie schitterende kaarten Sabine en inderdaad is de stipjes embossingmal heel mooi,prachtig gemaakt
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo zie je maar, met creatief denken kom je een heel eind. Je kaarten zijn nu extra leuk door de vlakverdeling en slechts een gedeelte geembost. Echt heel leuk met de vlinders erbij!

  BeantwoordenVerwijderen