zondag 19 augustus 2012

tropisch warm!

Zo ondanks dat de inspiratie er nog niet helemaal is en ik het eigenlijk veel te warm vind om te hobbyen, ben ik toch maar achter de tafel gekropen. Ik zit al 2 dagen binnen want het is buiten veel te benauwd voor me. Ik kan erg slecht tegen het benauwde en heb me dus ook bewust de afgelopen dagen erg rustig gehouden.

Toch heb ik nog wel het een en ander gedaan. Cadeautje voor een collega gemaakt die getrouwd is. Kan het nog niet op mijn blog zetten,want ze heeft het nog niet gekregen. Als het goed is,zien we elkaar morgen.

Ook heb ik een kaartje gemaakt voor vrienden die bijna 1 jaar getrouwd zijn, maar ook die is nog niet aangekomen.Het is namelijk pas volgende maand. Maar ja ik wilde het wel graag al klaar hebben liggen. Binnenkort word mijn ieniemieni- huisje namelijk helemaal opgeknapt. Alles wordt geverfd. Mooi wit, want nu is het een mix van allerlei kleuren en sinds ik hier woon(zo'n 6 jaar ) is er dus niks veranderd. Ben er toen zo ingetrokken. Maar binnen nu en een maand moet ik toch een heel nieuw huis hebben. Ben bang dat er dus binnenkort even niks van kaarten maken terecht komt.Maar als het af is zal ik zeker wat foto's laten zien.

Ook heb ik voor een vriendinnetje een kaartje gemaakt en die kan ik wel laten zien. Zij gaat door een moeilijke tijd en ik vond dat ze gewoon een lief kaartje verdiend.

Ik vond tussen al mijn spullen deze blauwe (en olijfgroene) bloemen en ik vond dat ik daar maar eens wat mee moest doen. Al 3 weken heb ik geen papierblokjes of knipvellen gekocht.Ben benieuwd hoelang ik het volhoud. Dit papier vond ik zo toepasselijk, het zijn waterdruppels en het kleine randje zijn net golven vond ik. Ben benieuwd wat ze van het kaartje vind.
Hier de olijfgroene variant. Vond het een heel leuk plaatje en het lag al een tijdje kant en klaar te wachten maar ik vond de kleuren zo moeilijk. Groen met roze. Uiteindelijk ben ik tevreden met het resultaat hoor, maar ben enorm aan het schuiven geweest en kijken of de kleuren er wel bijpasten. Dan vond ik het weer te wit, of was de kleur groen niet goed,paste het roze er niet bij. Je kent het wel. Dat is volgens mij echt het ideale aan stempels kleuren, je kan hem altijd zo maken dat hij bij je papier past en niet andersom.

Zo het is weer een heel verhaal geworden. Ik ga maar eens een koude douche opzoeken.Fijn weekend nog en geniet van het weer.

Liefs Sabine

2 opmerkingen:

  1. Wat heb je een schitterende kaarten gemaakt ondanks de hitte! Veel succes met de verbouwing. Ik hoop dat de hitte wat afneemt! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo Sabine jij bent toch druk bezig geweest hoor wijfie, ik doe niet veel een kaartje borduren ,daar houd het mee op ik hou van de WINTER,dan voel ik mijn mijn knollentuintje,het zweet staat op mijn voorhoofd en ik ben net gedouched, veel te heet. Maar ik dwaal af ,het gaat om jou kaarten,ze zijn prachtig en ik ben benieuwd hoelang je geen papier koopt het is ook zo'n verslaving.
    Ik hoop dat je huisje mooi wordt meisje ik ga het denk ik wel zien
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen