dinsdag 9 oktober 2012

Van het een komt het ander

Wat een verrassing toen ik vanmorgen zag dat ik al 18 volgers had. Welkom en wat leuk dat ik jullie toch een beetje inspireer.
Nadat ik mijn kaartje van afgelopen zondag had gemaakt, bleef dat papier toch een beetje roepen.Met als resultaat dat ik de afgelopen dagen met tussenpozes toch nog wat kaartjes heb gemaakt.
Zo'n beetje allemaal met hetzelfde papier.
Deze twee allebei in voornamelijk turquoise-tonen. Ik vind het vlaggetjes-idee zo leuk, dat zal wel vaker terug komen. De mal is van My Favorites Things. Hij is niet goedkoop,maar het voorkomt wel een hoop ergenis van niet precies in het midden uitkomen.
Ook nog een roze variant. Deze verder vrij rustig gehouden, hij was al roze genoeg.

De laatste een combi van alle kleuren bijelkaar. Zo zie je maar dat je met 1 vel een heel eind komt in verschillende kaartjes maken. Uiteindelijk lijken ze niet op elkaar en vond ik het ook niet saai om te doen. En mijn restjes-bak is niet voller geworden. Helaas dus ook niet leger:)

Fijne dag nog.
Liefs Sabine


5 opmerkingen:

 1. Dat is het erge van verzamelen ,moet je zien wat een prachtige kaarten je hebt gemaakt met 1 scrapvel,ze zijn allemaal heel verschillend en prachtig gemaakt.
  liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sabine,
  Het is altijd fijn om naar je kaarten te komen kijken, want iedere
  keer sta ik versteld hoe mooi ze gemaakt zijn!
  Nog een gezellige avond, groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Sabine,

  Eindelijk komt het er van dat ik ook eens een kijkje bij jou neem. Enige kaarten maak je, hele leuke sketches en zulke mooie kleuren en..........zonder die poppetjes hahaaaaaaaaa!!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou ook zo van de vaandels! Leuke en gevarieerde kaarten heb je er mee gemaakt. Ik knip altijd een lijntje in het midden en knip daar de punten naar toe. Werkt gelukkig ook goed, want die mallen zijn idd prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen