dinsdag 24 december 2013

Echt de allerlaatste

Goedemorgen, vandaag laat ik jullie de allerlaatste kerstkaartjes zien van 2013. Dan hebben jullie er 84 gezien en dat vind ik voorlopig wel even genoeg. Momenteel worden er geen kaartjes gemaakt, maar kan ondertussen wel al plaatjes knippen. Niet te lang, maar zo komt er weer een klein voorraadje wat volgend jaar weer gebruikt kan worden.


Allereerst wilde ik jullie deze schattige sok nog even laten zien. Ik vond het zo'n leuk plaatje. Touwtje met een bedeltje en wat sequins maakten het helemaal af.


Dit is een wat traditioneler plaatje en daar ook wat meer kerstkleuren bij gebruikt. Het papier is een oude lijn van Papermania. De ster is gestanst uit goud papier en dat glinstert zo mooi. De tekst is van Tierelantijntje.


Is deze niet schattig? Liefdevol omhelzen ze elkaar met de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ook hier papermania papier gebruikt.


En mijn allerlaatste kerstkaartje. Dit schattige engeltje. Die zat op het knipvel bij de andere 2 kaarten maar ik vond het niet passen met rood en groen. Dus op zoek naar ander papier en uiteindelijk is het dit papier van Forever Friends geworden. Samen met hetzelfde gouden papier van hierboven.

Hierbij wil ik jullie dan ook hele fijne feestdagen wensen. Ik zal voorlopig even een kleine blogpauze inlassen om te herstellen maar ik kom natuurlijk wel bij jullie kijken, want inspiratie opdoen kan ik natuurlijk wel. Liefs Sabine



 



11 opmerkingen:

  1. Is weer super, en ook voor jou fijne dagen. liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn weer prachtig ,fijne dagen.

    Groetjes Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh Sabine, wat knap van je 84 kerstkaarten, je hebt je best gedaan vrouwtje, dat je ze nu even zat bent de kerstkaarten geloof ik graag, deze zijn weer schattig hoor.
    Fijne feestdagen.
    liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een gezellig Kerstblog heb je nu, en wat veel mooie kaarten heb ik in een flits voorbij zien gaan Sabine!
    Ik wil je graag even bedanken voor je lieve woorden bij mijn reacties, op mijn Kerstgroet aan jullie!
    En tevens wil ik ook jou graag persoonlijk even Mooie Kerstdagen, en een Hoopvol Goed en Gezond 2014 toewensen!!...Lieve groetjes van mij...♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ook ik heb vandaag de laatste van 2013 geplaatst.
    Is niet eens echt de latste want ik kwam weer te kort en heb tot laat zitten freubelen gisteren maar geen foto want met spoed op de post en helaas toch te laat voor Kerst.
    Als jij volgend jaar weer net zo veel leuke als dit jaar laat zien verheug ik me nu al Sabine!!
    Hele fijne dagen, geniet er van!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Sabine,
    wat heb je veel kerstkaarten gemaakt en stuk voor stuk hele mooie, ik heb gisteren mijn laatste gepost, komt vast te laat..wens je gezellige Feestdagen, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Sabine,
    Ze zijn weer zo mooi gemaakt allemaal. De laatste valt inderdaad op door het andere kleurgebruik. Geniet lekker van de pauze en rust..
    Ik wens je heel erg mooie feestdagen,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ook van je laatste kerst kaarten heb ik genoten, heel mooi !
    Hele fijne gezellige Kerst dagen,
    lekker genieten en knutselen.
    Een mooie, toffe en goede kerst ☺
    Veel liefsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Geniet van de laatste momenten van het jaar ...wens je een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2014 ...lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen