maandag 23 december 2013

Zachte vintage kleuren

Goedemorgen, met nog twee dagen tot de kerst begint hier in Rotterdam de paniek in de winkels toe te nemen. Hartstikke druk overal en iedereen wil voor een dubbeltje op de eerste rij zitten.
Ik doe er niet aan mee, ik heb op tijd mijn cadeautjes gehaald en hoef alleen nog maar wat te drinken te halen voor van de week, dus voor mij geen kerststress.


Schattige kerstplaatjes geknipt en daar hoorde wel een vintage velletje papier bij. Het is het mooie Maja papier geworden, gecombineerd de rode en blauwe versie.
Hier ook een laagje inkt gebruikt en nog wat plaksteentjes. Meer had hij eigenlijk niet nodig.


Ook had ik nog wat schattige rode bloemetjes gekocht en die paste hier perfect bij.  Nog wat witte pareltjes, want er zaten ook witte kraaltjes in het bloemetje.


En nummer drie van het knipvel. Wel makkelijk om zo in 1 keer het hele knipvel op te gebruiken. Maar ja, net als nu kan ik niet echt kaartjes maken, maar voorzichtig wat plaatjes uit knippen lukt wel. En zo kom ik dus aan mijn voorraad.


Zo had ik dus ook nog 1 zielig varkentje liggen en die heb ik ook  meteen maar opgeruimd. Het papier is van Papermania en met een belletje aan een touwtje, stempeltje en wat plaksteentjes een vrolijk kaartje.


Ook wilde ik jullie dit nog even laten zien. Dit zijn theezakjes die ik gevouwen had voor de kerstmarkt. Zowel gewone als in de kerstsfeer. Op de markt liep het niet, maar uiteindelijk via het internet wel, en heb ik er nog maar 1 over.

Ik wens jullie een fijne maandag en tot morgen voor de laatste kerstpost voor 2013. Liefs sabine




8 opmerkingen:

  1. Hoi Sabine,
    Kijk dat is de juiste insteek, geen stress want je hebt alles op tijd geregeld.
    Leuke kaartjes weer en je theezakjes zijn super. Wat fijn dat je ze zo goed verkocht...
    Ik wens jou ook een heel fijne maandag...
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Sabine,
    Ook wij doen lekker rustig aan met Kerst, geen vreetpartij..we doen gewoon..Ik vind je theezakjes echt heel leuk en je kaartjes zijn weer mooi verzorgd , liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke kaarten, het geeft meteen een heel andere sfeer met dit papier. Mooi hoor! En wat een geinige zakjes met de thee er in. Grappig hoe dat kan lopen qua verkoop he. Ik verkocht ook niets op de markt, maar de volgende dag kochten vier collega's voor zo'n 60 euro aan kaarten. Hoppa. ;-) Fijne dagen! Lekker dat je niet meer hoeft te stressen. Ik ook niet hoor gelukkig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een geweldige kaarten, die plaatjes zijn ook echt heel erg leuk zeg !
    Hele fijne gezellige vakantie en feestdagen,
    lekker genieten en knutselen.
    Een goede kerst ☺
    Veel liefsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Sabine, dit zijn echt geweldig mooie kaarten. Ik hou wel van vintage. Prachtig gemaakt. Je theezakjes zijn ook super. Heel erg fijne dagen voor jou en je familie. liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie serie kaartjes en je theezakjes zijn leuk zeg!
    Fijne feestdagen en een gelukkig 2014!
    Groetjes Boukje.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk die theezakjes, en wat fijn dat je ze nu wel bent kwijt geraakt. Ja kaartjes zijn weer erg mooi Sabine, mooi papier, met dat vintage! Ik wens jouw hele fijne kerstdagen toe, en ik doe ook niet mee aan de kerststress, ik ben aan het werk, en ik heb ook al alles binnen. Ik heb er zo'n hekel aan om alles op het laatst te moeten doen. Lieve groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen