zondag 1 oktober 2017

Kerst 2017 #29

Goedemorgen, ik ben  nog steeds in de ban van kerstkaarten. In november begint onze winterserie weer en daar neem ik altijd een bak met 'gewone' kaarten mee. Ik geloof dat ik daar ook maar eens vlot wat voor moet gaan doen want dat is ook niet echt veel. En gek genoeg lopen de kerstkaarten daar helemaal niet. Ik ben momenteel in Tilburg voor ons NK snelwandelen van vandaag. Ik ben benieuwd of er nog Nederlandse records worden gebroken vandaag.


Ook dit keer weer 3 kaarten uit 1 knipvel. Soms maakt dat het makkelijker om papier te vinden wat er bij past maar ik vond het hier lastig dat er verschillende tinten groen inzaten. Nu geloof ik dat dit papier er goed bij past hoor, maar ik vond het wat druk ogen. Gelukkig breekt de ster dit een beetje.


Dit is een veel rustiger kaartje maar ik vond het achtergrond papier zo leuk met die herten erop. Ik vond het er goed bij passen. Het rood gestreepte papiertje was een restje wat ik tegenkwam. En aangezien de tekst toch al op mijn bureau lag en ik ze veel te weinig gebruik heb ik ze hier ook gewoon gebruikt.


Dit laatste kaartje heeft mij bijna hoofdbrekens gekost. Ik had de groene mal al uitgedraaid en vond het wel leuk om de achtergrond achter de sneeuwvlokken dan contrasterend te maken. Maar mal omgetrokken, wat kleiner uitgeknipt. Nog steeds veel te groot. Ik bedacht toen dat ik het wel zou inleggen. Nu vond ik dat glimmende papier wel erg leuk alleen het bleek van een soort stickermateriaal te zijn. Buiten dat het lastig uit de mal kwam zaten er ook allemaal draadjes aan.
Dat doen we dus maar 1 keer. Maar uiteindelijk is hij gelukt en vind ik  hem erg leuk geworden.

Fijne dag, liefs Sabine

6 opmerkingen:

 1. Hoofdbrekens of niet, je kaarten zijn weer zo mooi geworden Sabine, de kleuren, de plaatjes, top.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuke serie hoor. En soms moet je gewoon even geduld hebben voor een mooi resultaat haha.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha zo herkenbaar je verhaal dat het soms allemaal niet zo wil lukken zoals je in je hoofd hebt. Máár...het is weer een mooie kerstserie geworden Sabine.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kerstserie heb je gemaakt, handig om het knipvel meteen helemaal te gebruiken, ik herken het gehannes als het soms niet wil lukken,
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattige kaarten Sabine! De plaatjes zijn schattig en de achtergronden zijn top. Vervelend he dat het anders uitpakt dan gedacht. Ik vind het in ieder geval goed gelukt. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig toch gelukt, en inderdaad herkenbaar dat er soms echt iets zo niet meezit! Maar weer een mooie serie!

  BeantwoordenVerwijderen