donderdag 6 september 2012

Druk, druk,druk.

Ja ik had jullie de foto's beloofd van mijn opgeknapte huis,maar die moeten nog eventjes wachten. Hier en daar moeten er nog wat dingetjes neergezet worden. Ook moeten er nog steeds dingen opgeruimd of juist weer tevoorschijn getoverd worden.

Maar ik heb nog wel een kaartje voor jullie.
Een schattig baby kaartje. De bloem dit keer een donkerblauw randje gegeven. Het achtergrond papier is van een hele oude lijn van Eline Pellinkhof. En bijna niet te zien, het lichtblauwe sterretje heeft stipjes. Ook mijn witte pen maar weer eens tevoorschijn gehaald. Ik vind het altijd superleuk staan maar het is zoveel werk om het een recht lijntje te laten zijn. En laat dat nou niet mijn sterkste kant zijn.
Het andere kaartje is weer een plaatje wat ik ergens vandaan had en ik mijn knipvellen bak had gegooid. Het papier lag ook al in een verdom-hoekje terwijl het juist zulk leuk papier is. Ach misschien toch gewoon een kwestie van teveel spullen en te weinig tijd?

Ik ben namelijk al heel de week aan het rennen van hot naar her, 2 vergaderingen, werken, opruimen,schoonmaken en nieuwe dingen vinden voor in mijn huis.

Nu kwam de buurvrouw gisteren heel lief met een bosje bloemen aan dus die staan nu ook te pronken en vond ik het gister nodig om een kastje met 3 laadjes op de fiets mee te slepen. Niet heel handig kan ik je vertellen. Maar hij staat schitterend in de hal. Vanmiddag nieuwe kussentjes gekocht voor op de bank en ook maar meteen een plantje voor in de hal op de tafel. Ben benieuwd hoe lang hij in leven blijft.

Nu nog op zoek naar een soort van wilgenkrans om mijn herfsdecoratie te gaan maken. De ideeen zijn er, alleen de krans was nog niet te vinden. Iemand een idee?
Nou ik ga de was ophangen,dat moet ook gewoon nog gebeuren en dan hoop ik echt dit weekend te komen met de foto's. ( O ja, moet ook nog een verhuiskaartje maken voor een collega) Je ziet het, te weinig uren in een dag.

Liefs Sabine

Vergeet ik jullie bijna te vertellen dat er een super leuke give-away is bij Wonenaanboord
Je kan een servies tegoed bon winnen van 35 euro. Ja na een nieuw mooi huis, zou wat nieuw servies natuurlijk helemaal geweldig zijn. Nou tot snel en alvast een fijn weekend.


1 opmerking:

  1. Je kaarten zijn prachtig Sabine en wat je krans betreft ga eens bij de Xenos kijken die verkopen ze meestal rond deze tijd. Ik heb het ook hoor tijd te kort,ik ben héél nieuwsgierig hoe je huisje is geworden.
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen