vrijdag 21 september 2012

Weer een beetje opgeknapt.

Zo gelukkig ben ik weer een beetje onder de mensen. Heb toch een paar daagjes in de lappenmand gezeten. Vandaag voor het eerst weer wezen werken en dat viel toch best wel tegen. Maar ja die hoest is ook niet zo 1-2-3 weg.

Overal zie ik herfst foto's verschijnen en toevallig was ik afgelopen zondag bij het Kralingse bos en daar maakte ik onderstaande foto's.Normaal ben ik niet zo van het buiten fotograveren. Ook tijdens het wandelen heb ik meestal geen camera bij me en laat ik het over aan de andere. Maar ik ging foto's maken van onze wandelaars die vanuit Nijmegen naar Rotterdam waren komen lopen. Dus bij toeval kwam ik deze tegen en had ik ook mijn camera nog bij me.
Moet zeggen, dan komt de herfst wel heel dichtbij hoor. Voor morgen heb ik nog iets anders leuk om te laten zien, maar die moet nog op de foto en daar is het nu toch te donker voor.

Verder zag ik dat ik er weer 2 volgers bij heb. Ik moet zeggen dat ik daar toch wel erg van geniet hoor. Blijkbaar vinden mensen mijn stukjes toch wel leuk om te lezen en te zien.
Speciaal voor jullie heb ik ook nog gewoon 2 kaartjes hoor.

Uit de opruimhoek kwam deze bloem. Ja wat moest ik daar nu mee?Nou na een aantal pinterest-uurtjes(dat kennen jullie toch ook wel?) kwam ik een ideetje tegen. Nou nog wat papierrestjes en dit was het resultaat. Had hem eigenlijk wel naar mezelf op kunnen sturen.

Ook zag ik dat ik niet zoveel verjaardags kaarten had voor kinderen, dus heb ik daar maar een kaartje voor gemaakt. Ik mis er iets aan maar weet niet precies wat. Jullie een idee?
Morgen lekker beginnen aan wat kerstkaarten en ik hoop nog wat verhuiskaartjes maken. Fijne avond nog.
Liefs Sabine


3 opmerkingen:

 1. Je kaarten zijn super en je foto's vind ik ook erg mooi. Je hoeft niet ver van huis om zulke prachtige dingen tegen te komen.... Fijn weekend! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zit ik een heel verhaal naar je te typen krijg ik een error van Google,dus nog maar een keertje dan,je hebt prachtige foto's gemaakt van de herfst Sabine, je kaarten zijn ook weer goed geslaagd ,wat het kinderkaartje betreft,het is goed zo ,want als je er meer op ga doen haalt het de aandacht van het clowntje weg,haal een flesje Bisolvon wedden dat het hoesten snel stopt.
  Fijn weekend
  liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pinterest is een fantastische inspiratiebron he, ik kan er uuuren op snuffelen! Ik denk ook dat je clowns-kaartje niet meer nodig geeft. Ik snap wat je bedoeld, maar het papier en de clown zorgen al voor voldoende opvulling en kleur denk ik. Anders zou de kaart te deuk worden, nu is het goed.

  BeantwoordenVerwijderen