maandag 17 september 2012

Grieperig

Helaas wat later dan gepland een nieuw blog van mij. Maar ik had zaterdag al een verkouden hoofd en een verjaardag dus er kwam weinig van kaartjes maken. Gister werd ik gewoon ziek wakker, maar had ik in de middag een afspraak staan. Helaas gister dus ook geen kaartjes gemaakt. Vandaag gelukkig wel, al ben ik zo slap als een vaatdoek en heb ik het omstebeurt warm en koud.
En natuurlijk een neus die continue loopt. Gelukkig merk ik om me heen dat ik niet de enige bent.

Ik ben wel zaterdag geslaagt voor een nieuwe klok. Mooi wit maar een beetje versleten uiterlijk. Ik was er helemaal blij mee.
Ook had ik nog een foto beloofd van mijn pompoenen die ik gered heb uit mijn vader zijn huis. Ze zullen hier niet het hele jaar staan,maar momenteel staan ze zo leuk. Vooral met mijn bos bloemen erachter.
Nou zeg nou zelf, toch zonde om weg te gooien?
Nou voor ik mijn volgende kaartjes laat zien, wil ik Maia welkom heten als volgster. Zo leuk om er weer iemand bij te hebben.

Vorige week zondag smste een collega of ik een kaartje kon maken voor een 40-jarige bruiloft. Tuurlijk smste ik terug en op de maandag maakte ik dit kaartje.
Stuurde even een foto door en gelukkig was ze erg enthousiast. Zo enthousiast dat ze meteen vroeg of ik er niet nog 1 kon maken. Dus zo ging ik nog even door en daar was nummer 2.
Gelukkig viel deze ook in de smaak. Vond het wel moeilijk om echt 2 verschillende kaartjes te maken, want ik was zelf wel erg tevreden met de eerste. Gelukkig is het uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Bij Miranda  zag ik van de week deze kaartjes voorbij komen. Ik vond het zo'n leuk idee dat ik van de week al aan het plakken was gegaan maar ik had ze nog niet afgemaakt. Dat heb ik vandaag gedaan en dit is mijn resultaat. Ik vind het zulke leuke kaartjes geworden, dat ik ze denk ik ook nog maar gewoon in het blauw ga maken.Het was wel een precies werkje om alle stukjes precies 12cm bij 1cm te krijgen maar ik vind ze erg leuk geworden.
Ik hoop jullie ook. Tot snel weer, ik duik me bed even in. Want ja er moet morgen wel weer gewoon gewerkt worden.
Liefs Sabine6 opmerkingen:

 1. Ondanks dat je je niet lekker voelt heb je super creaties gemaakt! Ik wens je van harte beterschap. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zie ik nu Sabine je hebt nog niet 1 berichtje,maar ik zoek je altijd op hoor als je iets geplaatst hebt, je hebt zeker leuke pompoenen ,ze staan prachtig en brengt de herfst al een beetje in huis. verder vind ik je kaarten ook weer prachtig en ik zou ze zeker ook in het blauw maken,dan nog even over de trouwkaartjes, geweldig gemaakt.Ik hoop dat je snel weer opknapt,het kan ook de terugslag zijn van je verbouwing.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig zijn je pompoenen Sabine en zo wordt het toch al een beetje herfst in j huis......
  Je kaartjes vind ik geweldig mooi hoor, mijn complimenten en ik wens je beterschap en hoop dat je snel weer bent opgeknapt.
  lieve groet.ELLY

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leg je maar goed in de watten, dat je met het aankomende herfstweer
  weer vlug beter bent! Dat je al een beetje inspiratie hebt is een
  goed teken, want je bruiloftskaarten zijn heel fijn gemaakt!!
  Nog een fijne week, lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Sabine,
  Bedankt voor je lieve berichtje op mijn Blog en leuk dat even langskwam.
  Hopelijk voel je je al weer wa beter.
  Wat leuk dat stilleven met de pompoenen, is er nu echt de tijd voor en zulke warme najaarstinten ook in je boeket.
  Je klok vind ik super.
  En wat een mooie kaarten maak je. Daar maak je vast heel veel mensen blij mee.
  Nou meis fijn weekend en ik ga je volgen.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat ik je heb kunnen inspireren! De kaarten zien er simpel uit om te maken, maar alle kleine strookjes precies gelijk maken vond ik ook nog een hele klus haha. Ik vind de allebei heel leuk, lekker fleurig met het roze. En meteen blauwe varianten maken is wel zo handig! Je trouwkaarten zijn ook goed gelukt, ze zijn toch heel verschillend geworden. En met de puntjes op de i qua inrichting gaat het ook helemaal goed zie ik, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen