maandag 17 oktober 2016

Kerst #63

Goedemorgen, vandaag weer wat kerstkaarten. Nadat ik laatst bij GerJanne zo'n leuke kerststempel had gezien, ben ik zelf ook naar de kruidvat gereden en heb ik dezelfde stempel gehaald. Ook lag er nog een ronde variant en die heb ik ook meegenomen.

Ik had van de week 75 kerstkaarten klaar toen vriendinnen op de sportschool vroegen of ik mijn voorraad een keer wilde mee nemen. Hartstikke leuk natuurlijk maar ik mag weer flink aan de slag want er werden er in 1 keer 30 verkocht. En vervolgens wilde een vriendin er ook nog 10. Echt geweldig maar nu heb ik er nog maar 35. Ik ben hard aan de slag gegaan afgelopen weekend dus er komen nog wat serie's aan. Ik kom dus ook niet toe aan gewone kaarten. Ik maak alleen maar kerstkaarten momenteel. Ach ik ben het gelukkig nog niet zat.

Kortom jullie zullen deze stempels vast nog wel een keer voorbij zien komen de komende tijd.


Dit was de stempel die ik had gezien bij GerJanne. Ik vond hem zo stoer en lekker centraal staan. Het papier wat ik heb gebruikt is van DoCrafts en gebruik ik eigenlijk te weinig. Maar doordat de stempel zo mooi op de voorgrond hoorde kon ik er mooi wat van gebruiken. Leuk met wat mos-groen gecombineerd. Ik had nog de nodige kerststerren uitgestanst liggen dus die kon ik ook meteen gebruiken.


Het tweede kaartje is juist een stuk donkerder. Maar met de elanden op de achtergronden paste het super bij de stempel vond ik.


Dit was de andere stempel die ik kocht. Het kraft kerstpapier had ik meegenomen bij de Action en vond ik hier erg gaaf bij. En de blaadjes die ik bij de kerststerren heb gebruikt zitten ook in het DP.
Ik vond deze wel wat makkelijker om te stempelen. Ik heb het rendierhoofd toch best een paar keer over moeten doen omdat hij niet overal even goed afdrukte. Nu ligt dat vooral aan de hoeveelheid kracht die ik op het papier zet.


 Hier ook een groene variant van gemaakt. Met 3 soorten papier. Ik vind het erg leuke kaarten geworden en ben blij met de stempels.
Fijne week, liefs Sabine

12 opmerkingen:

 1. Stuk voor stuk zijn het weer TOP kaartjes ...
  Geniet van deze week ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaartjes. Fijn dat je er al zoveel hebt verkocht. Die ronde stempel is ook heel erg leuk.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha lang leve het Kruidvat en deze leuke stempel! Gave kaartjes Sabine en wat fantastisch dat je zo veel hebt verkocht...aan de slag dus maar weer!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig dat je onverwacht zoveel hebt verkocht, zou ik ook wel willen hoor! Maar je maakt ook mooie kaarten en dat weet men wel te waarderen klaarblijkelijk.
  Van deze serie vind ik vooral de kraftkaarten erg mooi.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zijn ook weer hele mooie!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Sabine,
  Wat een geluk dat je de stempel nog op de kop hebt kunnen tikken! Ik hoorde al van mensen die mis grepen. Je kaartjes zijn gaaf! Ik heb nog een tip over het stempelen. Ik heb een priklap van foam, zo'n stevige, en leg die eronder. Je kunt ook een folder nemen. Als je op een harde tafel stempelt kan het inderdaad zijn dat er deeltjes niet goed afgedrukt worden. Als ik het niet duidelijk uitleg moet je het zeggen. De priklap vind ik het fijnst en die kun je bij Zeeman of Wibra kopen voor heel weinig.
  Wat goed dat er zoveel kaarten verkocht zijn.
  Oh ja en die andere stempel heb ik ook, maar nog niets mee gedaan. Leuk om het in rood te stempelen. Goed idee.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaartjes, Sabine.Mooie stempels van het Kruidvat.Wat leuk dat je zoveel kaarten verkocht hebt.

  Groetjes, Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke serie !!!!
  Mooie stempels ook !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het rendier in kruisjes heb ik een paar jaar geleden geborduurd op een canvasje. Met heel grote kruissteken. Zo leuk geworden. Heel leuk om deze nu zo op de kerstkaart terug te zien. Prachtig gedaan Sabine.
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Sabine,
  het zijn 2 hele mooie kaarten, leuke stempels heb je gebruikt.
  Ik stempel ook altijd ook altijd op zo'n foam prikmatje..dat gaat prima,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kaarten. Ik vind die ronde stempel ook heel mooi. Ik moet toch maar eens langs het kruidvat gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je bent goed bezig met de kerstkaarten! Leuke stempels heb je gebruikt en ook mooi papier in mooie kleuren. Super gedaan! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen